Log ind og ud af YouTube

Du kan logge ind på YouTube for at få adgang til abonnementer, playlister, uploads, køb, historik og meget mere. Du skal have en Google-konto for at logge ind på YouTube-appen. Se, hvordan du opretter en Google-konto.

Tip!

Kom godt i gang | Hvordan og hvorfor du skal logge ind på YouTube og oprette en YouTube-kanal

Log ind

1. Tryk på Konto .
  2. Tryk på Log ind.
  3. Vælg en eksisterende konto, eller log på med din konto.

Log ud

1. Tryk på dit profilbillede .
  2. Tryk på dit kontonavn.
  3. Tryk på Brug YouTube, når du er logget ud.

Fjern din konto

1. Tryk på dit profilbillede
  2. Tryk på dit kontonavn øverst.
  3. Tryk på Administrer konti på denne enhed.
  4. Tryk på Fjern fra denne enhed under den konto, du vil fjerne.

Du får en kort notifikation nederst på skærmen om, at du er logget ud af appen.