Log ind og ud af YouTube

Du kan logge ind på YouTube for at få adgang til abonnementer, playlister, uploads, køb, historik og meget mere. Du skal have en Google-konto for at logge ind på YouTube-appen. Se, hvordan du opretter en Google-konto.

Tip!

Kom godt i gang | Hvordan og hvorfor du skal logge ind på YouTube og oprette en YouTube-kanal

Login

1. Gå til youtube.com.
  2. Klik på Log ind i øverste hjørne.

Log ud

1. Gå til youtube.com.
  2. I det øverste hjørne skal du klikke på dit profilbillede og så Log ud.
Du skal logge ind på YouTube-appen med en Google-konto. Hvis du ikke kan logge ind på din konto, kan du se vores vejledning til fejlfinding af kontoproblemer.