Log ind og ud af YouTube

Du kan logge ind på YouTube for at få adgang til abonnementer, playlister, uploads, køb, historik og meget mere. Du skal have en Google-konto for at logge ind på YouTube-appen. Se, hvordan du opretter en Google-konto.

Tip!

Kom godt i gang | Hvordan og hvorfor du skal logge ind på YouTube og oprette en YouTube-kanal

Log ind

1. Tryk på Konto .
  2. Tryk på Log ind.
  3. Vælg en eksisterende konto, eller tryk på Konti for at føje en ny konto til din enhed.

Log ud

Hvis du logger ud af YouTube-appen på Android, logges din konto ud af alle Google-apps på enheden (f.eks. Maps og Gmail). Angiv din adgangskode for at logge ind igen. Hvis du ikke vil logge ud af enheden, kan du gennemse YouTube privat, mens du er inkognito.
  1. Tryk på dit profilbillede .
  2. Tryk på dit kontonavn øverst.
  3. Tryk på Administrer konti.
  4. Tryk på den konto, som du vil fjerne fra enheden.
  5. Tryk på Fjern konto.