Iniciar i tancar la sessió a YouTube

Pots iniciar la sessió a YouTube per accedir a les subscripcions, les llistes de reproducció, les pujades, les compres, l'historial i més. Per iniciar la sessió a l'aplicació YouTube, necessitaràs un Compte de Google. Obtén informació sobre com pots crear un Compte de Google.

Consell:

Introducció | Com pots iniciar la sessió a YouTube i crear un canal de YouTube i per què

Iniciar la sessió

1. Toca Compte .
  2. Toca Inicia la sessió.
  3. Selecciona un compte o inicia la sessió amb el teu.

Tancar la sessió

1. Toca la teva foto de perfil .
  2. Toca el nom del teu compte.
  3. Toca Fes servir YouTube amb la sessió tancada.

Suprimir el compte

1. Toca la teva foto de perfil .
  2. A la part superior, toca el nom del teu compte.
  3. Toca Gestiona comptes en aquest dispositiu.
  4. Toca Suprimeix d'aquest dispositiu a sota del compte que vulguis suprimir.

Es mostrarà una notificació breu a la part inferior de la pantalla que t'avisarà que has tancat la sessió a l'aplicació.