Iniciar i tancar la sessió a YouTube

Pots iniciar la sessió a YouTube per accedir a les subscripcions, les llistes de reproducció, les pujades, les compres, l'historial i més. Per iniciar la sessió a l'aplicació YouTube, necessitaràs un Compte de Google. Obtén informació sobre com pots crear un Compte de Google.

Consell:

Introducció | Com pots iniciar la sessió a YouTube i crear un canal de YouTube i per què

Iniciar la sessió

1. Toca Compte .
  2. Toca Inicia la sessió.
  3. Selecciona un compte existent o toca Comptes  per afegir-ne un de nou al dispositiu.

Tancar la sessió

Si tanques la sessió de l'aplicació YouTube a Android, es tancarà la sessió del teu compte a totes les aplicacions de Google del dispositiu (com ara Maps i Gmail). Introdueix la contrasenya per tornar a iniciar la sessió. Si no vols tancar la sessió del dispositiu, pots navegar per YouTube de manera privada en mode d'incògnit.
  1. Toca la teva foto de perfil .
  2. A la part superior, toca el nom del teu compte.
  3. Toca Gestiona els comptes.
  4. Toca el compte que vols suprimir del dispositiu.
  5. Toca Suprimeix el compte.