Iniciar i tancar la sessió a YouTube

Pots iniciar la sessió a YouTube per accedir a les subscripcions, les llistes de reproducció, les pujades, les compres, l'historial i més. Per iniciar la sessió a l'aplicació YouTube, necessitaràs un Compte de Google. Obtén informació sobre com pots crear un Compte de Google.

Consell:

Introducció | Com pots iniciar la sessió a YouTube i crear un canal de YouTube i per què

Iniciar la sessió

1. Ves a youtube.com.
  2. A la part superior, fes clic a Inicia la sessió.

Tancar la sessió

1. Ves a youtube.com.
  2. A l'extrem superior, fes clic a la teva foto de perfil i després Tanca la sessió.
Necessites un Compte de Google per iniciar la sessió a l'aplicació YouTube. Si no pots iniciar la sessió al teu compte, consulta la guia per resoldre problemes relacionats amb els comptes.