Iniciar i tancar la sessió a YouTube

Inicia la sessió per accedir a les subscripcions, les llistes de reproducció, les pujades, les compres, l'historial i molt més. Obtén més informació sobre com pots crear un Compte de Google

Getting started | How and why to sign in to YouTube and create a YouTube channel

Iniciar la sessió

1. Ves a youtube.com.
  2. A l'extrem superior, fes clic a Inicia la sessió.

Tancar la sessió

1. Ves a youtube.com.
  2. A l'extrem superior, fes clic a la teva foto de perfil i, a continuació, Tanca la sessió.
Necessites un Compte de Google per iniciar la sessió a l'aplicació YouTube. Si no pots iniciar la sessió al teu compte, consulta la nostra guia de resolució de problemes relacionats amb els comptes.