Logg av og på YouTube

Når du logger på YouTube, får du tilgang til abonnementene, spillelistene, opplastingene og kjøpene dine samt loggen din med mer. Du må ha en Google-konto for å logge på YouTube-appen. Finn ut hvordan du oppretter en Google-konto.

Tips:

Kom i gang | Finn ut hvorfor du bør logge på og lage kanaler på YouTube – og hvordan du gjør det

Logg på

1. Trykk på Konto .
  2. Trykk på Logg på.
  3. Velg en eksisterende konto, eller logg på med kontoen din.

Logg av

1. Trykk på profilbildet ditt .
  2. Trykk på kontonavnet ditt.
  3. Trykk på Bruk YouTube uten å være pålogget.

Fjern kontoen din

1. Trykk på profilbildet ditt
  2. Trykk på kontonavnet ditt øverst.
  3. Trykk på Administrer kontoer på denne enheten.
  4. Trykk på Fjern fra denne enheten under kontoen du vil fjerne.

Du ser et kort varsel nederst på skjermen om at du er logget av appen.