Logg av og på YouTube

Logg på for å få tilgang til abonnementene, spillelistene, opplastingene og kjøpene dine samt loggen din med mer. Finn ut hvordan du oppretter en Google-konto.

Getting started | How and why to sign in to YouTube and create a YouTube channel

Logg på

1. Trykk på Konto .
  2. Trykk på Logg på.
  3. Velg en eksisterende konto, eller trykk på Kontoer Legg til i spilleliste for å legge til en ny konto på enheten.

Logg av

Når du logger av YouTube-appen på Android, blir du logget av alle Google-apper på den aktuelle enheten (som Maps og Gmail). Du må skrive inn passordet ditt for å logge på igjen. Hvis du ikke vil logge av enheten, kan du bruke YouTube i inkognitomodus
  1. Trykk på profilbildet ditt .
  2. Trykk på kontonavnet ditt øverst.
  3. Trykk på Administrer kontoer.
  4. Trykk på kontoen du vil fjerne fra enheten din.
  5. Trykk på Fjern kontoen.
Du må ha en Google-konto for å kunne logge på YouTube-appen. Hvis du ikke får logget på kontoen din, kan du ta en titt på veiledningen for feilsøking av kontoer.