Logg av og på YouTube

Når du logger på YouTube, får du tilgang til abonnementene, spillelistene, opplastingene og kjøpene dine samt loggen din med mer. Du må ha en Google-konto for å logge på YouTube-appen. Finn ut hvordan du oppretter en Google-konto.

Tips:

Kom i gang | Finn ut hvorfor du bør logge på og lage kanaler på YouTube – og hvordan du gjør det

Logg på

1. Trykk på Konto .
  2. Trykk på Logg på.
  3. Velg en eksisterende konto, eller trykk på Kontoer for å legge til en ny konto på enheten.

Logg av

Når du logger av YouTube-appen på Android, blir du logget av alle Google-apper på den aktuelle enheten (som Maps og Gmail). Skriv inn passordet for å logge på igjen. Hvis du ikke vil logge av enheten, kan du bruke YouTube i inkognitomodus.
  1. Trykk på profilbildet ditt .
  2. Trykk på kontonavnet ditt øverst.
  3. Trykk på Administrer kontoer.
  4. Trykk på kontoen du vil fjerne fra enheten din.
  5. Trykk på Fjern konto.