Kontakt brukerstøtteteamet for YouTube-skapere

Som kvalifisert bruker kan du få tilgang til brukerstøtteteamet for skapere. Dette inkluderer skapere som tjener penger via YouTubes partnerprogram.

Dette kan vi hjelpe deg med

Uansett hva du trenger hjelp med som skaper – enten du har et bestemt problem eller bare ønsker å få mest mulig ut av YouTube – kan vi hjelpe deg med følgende:

Hvis du ikke ser chatalternativet, må du sjekke at du er logget på en kanal som er kvalifisert for brukerstøtte (for eksempel en som er med i YouTubes partnerprogram). Hvis du fortsatt ikke får kontaktet oss, kan du gi oss beskjed via Send tilbakemelding-knappen.

E-post

Tilgjengelige språk

Brukerstøtte via chat og e-post er tilgjengelig på følgende språk:
  • arabisk
  • bengali
  • kinesisk (forenklet)
  • kinesisk (tradisjonell)
  • engelsk
  • fransk
  • tysk
  • hindi
  • italiensk
  • indonesisk
  • japansk
  • koreansk
  • polsk
  • portugisisk
  • russisk
  • spansk
  • thai
  • tyrkisk
  • vietnamesisk
  • urdu

Støtte via e-post på engelsk og spansk er tilgjengelig hele døgnet, sju dager i uken. Støtte på andre språk er tilgjengelig innenfor vanlige åpningstider mandag til fredag.

Send e-post til brukerstøtten for skapere

1. Gå til support.google.com/youtube, og logg på.