Contact opnemen met het supportteam voor YouTube-creators

Je kunt contact opnemen met ons supportteam voor creators als je hiervoor in aanmerking komt. Je bent bijvoorbeeld een creator die inkomsten genereert met het YouTube-partnerprogramma.

Hoe wij je kunnen helpen

Of je nu te maken hebt met een specifiek probleem of wilt weten hoe je als creator optimaal gebruikmaakt van YouTube, wij kunnen je helpen met:

• Het verbeteren van je gebruik van YouTube, met tips over technische of servicegerelateerde aspecten van YouTube.
  • Het volgen van de richtlijnen voor beleid en auteursrecht.
  • Het beantwoorden van vragen over accountbeheer en kanaalbeheer.
  • Het krijgen van inzicht in je prestaties en onze Analytics-tools.
  • Het vinden van oplossingen voor problemen met Content ID en rechtenbeheer.
  • Het vinden en oplossen van problemen in je account.
Als je de chatoptie niet ziet, zorg dan dat je bent ingelogd bij het kanaal dat in aanmerking komt voor support (zoals een kanaal in het YouTube-partnerprogramma). Gebruik de knop Feedback sturen als je nog steeds geen contact met ons kunt opnemen.

E-mailen

Beschikbare talen

Support via chat en e-mail is beschikbaar in de volgende talen:
  • Arabisch
  • Bengaals
  • Chinees (vereenvoudigd)
  • Chinees (traditioneel)
  • Engels
  • Frans
  • Duits
  • Hindi
  • Italiaans
  • Indonesisch
  • Japans
  • Koreaans
  • Pools
  • Portugees
  • Russisch
  • Spaans
  • Thais
  • Turks
  • Vietnamees
  • Urdu

Opmerking: E-mailsupport in het Engels en Spaans is 24/7 beschikbaar. Support voor alle andere talen is maandag tot en met vrijdag beschikbaar tijdens standaard kantooruren.

Het supportteam voor creators e-mailen vanuit het Helpcentrum

1. Ga naar support.google.com/youtube en log in.
  2. Ga naar Meer hulp nodig? onderaan de pagina en selecteer Contact opnemen.
  3. Volg de instructies om met ons supportteam voor creators te chatten.

Het supportteam voor creators e-mailen vanuit YouTube

1. Log in bij je YouTube-kanaal.
  2. Tik op je profielfoto  en kies Hulp en feedback.
  3. Ga naar Meer hulp nodig? en selecteer Contact opnemen.
  4. Volg de instructies om met ons supportteam voor creators te chatten.

Als je de e-mailoptie niet ziet, zorg je dat je bent ingelogd bij het kanaal dat deelneemt aan het YouTube-partnerprogramma. Gebruik de knop Feedback sturen als je nog steeds geen contact met ons kunt opnemen.