Contact opnemen met het supportteam voor YouTube-creators

Als je aan het YouTube-partnerprogramma deelneemt, kun je contact opnemen met ons supportteam voor creators.

Hoe wij kunnen helpen

Of je nu te maken hebt met een specifiek probleem of wilt weten hoe je als creator optimaal gebruik kunt maken van YouTube, wij staan voor je klaar:

• Optimaliseer de manier waarop je YouTube gebruikt.
  • Krijg tips over technische of servicegerelateerde aspecten van YouTube.
  • Word wegwijs in het beleid en de auteursrechtrichtlijnen.
  • Krijg antwoord op vragen over account- en kanaalbeheer.
  • Vind oplossingen voor problemen met Content ID en rechtenbeheer.
  • Vind bugs of problemen in je account en los ze op.

Opmerking: Als de chatoptie niet wordt weergegeven, controleer dan of je bent ingelogd op het account dat deel uitmaakt van het YouTube-partnerprogramma. Gebruik de knop Feedback verzenden als je nog steeds geen contact met ons kunt opnemen.

E-mailen

Beschikbare talen

Chat- en e-mailsupport voor gekwalificeerde partners is beschikbaar in de volgende talen:
  • Arabisch
  • Chinees (vereenvoudigd)
  • Chinees (traditioneel)
  • Engels
  • Frans
  • Duits
  • Italiaans
  • Indonesisch
  • Japans
  • Koreaans
  • Pools
  • Portugees
  • Russisch
  • Spaans
  • Thais
  • Turks
  • Vietnamees

Opmerking: E-mailsupport in het Engels en Spaans is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Support voor alle andere talen is maandag tot en met vrijdag beschikbaar tijdens standaard kantooruren.

Het supportteam voor creators e-mailen vanuit het Helpcentrum

1. Ga naar support.google.com/youtube en log in.
  2. Ga naar Meer hulp nodig? onderaan de pagina en selecteer Contact opnemen.
  3. Volg de instructies om met ons supportteam voor creators te chatten.

Het supportteam voor creators e-mailen vanuit YouTube

1. Log in bij je YouTube-kanaal.
  2. Tik op je profielfoto  en kies Hulp en feedback.
  3. Ga naar Meer hulp nodig? en selecteer Contact opnemen.
  4. Volg de instructies om met ons supportteam voor creators te chatten.

Als je de e-mailoptie niet ziet, zorg je dat je bent ingelogd bij het kanaal dat deelneemt aan het YouTube-partnerprogramma. Gebruik de knop Feedback sturen als je nog steeds geen contact met ons kunt opnemen.