Avun pyytäminen YouTuben sisällöntuottajien tukitiimiltä

Jos täytät ehdot, voit pyytää apua sisällöntuottajien tukitiimiltä. Tukea on tarjolla esimerkiksi YouTube-kumppaniohjelman kautta sisältönsä kaupallistaneille sisällöntuottajille.

Näin voimme auttaa

Voit pyytää apua tietyn ongelman ratkaisemiseen tai vinkkejä sisällöntuotantoon YouTubessa. Tarjoamme

Jos chat-vaihtoehtoa ei näy, varmista, että olet kirjautuneena kanavalle, joka on oikeutettu tukeen (esim. YouTube-kumppaniohjelmaan kuuluvalle kanavalle). Jos et edelleenkään pysty ottamaan meihin yhteyttä, ilmoita asiasta Lähetä palautetta ‑toiminnolla.

Sähköposti

Kielivaihtoehdot

Chat- ja sähköpostituki ovat saatavilla seuraavilla kielillä:
  • arabia
  • bengali
  • kiina (yksinkertaistettu)
  • kiina (perinteinen)
  • englanti
  • ranska
  • saksa
  • hindi
  • italia
  • indonesia
  • japani
  • korea
  • puola
  • portugali
  • venäjä
  • espanja
  • thai
  • turkki
  • vietnam
  • urdu

Huom. Sähköpostituki on saatavilla englanniksi ja espanjaksi ympäri vuorokauden. Kaikilla muilla kielellä tuki on saatavilla maanantaista perjantaihin normaalina työaikana.

Ohjekeskuksen sähköpostituki sisällöntuottajille

1. Mene osoitteeseen support.google.com/youtube ja kirjaudu sisään.
  2. Valitse alareunan Tarvitsetko lisäapua? ‑kohdasta Ota yhteyttä.
  3. Seuraa näkyviin tulevia ohjeita, niin voit chatata sisällöntuottajien tukitiimin kanssa.

YouTuben sähköpostituki sisällöntuottajille

1. Kirjaudu YouTube-kanavallesi.
  2. Napauta profiilikuvaasi  ja valitse Ohjeet ja palaute.
  3. Valitse "Tarvitsetko lisäapua?" ‑kohdasta Ota yhteyttä.
  4. Seuraa näkyviin tulevia ohjeita, niin voit chatata sisällöntuottajien tukitiimin kanssa.

Jos sähköpostivaihtoehtoa ei näy, varmista että olet kirjautunut YouTube-kumppaniohjelmassa mukana olevalle kanavalle. Jos et edelleenkään pysty ottamaan meihin yhteyttä, ilmoita asiasta meille Lähetä palautetta ‑toiminnolla.