Kontakt Youtuber-supportteamet

Hvis du er en kvalificeret youtuber, kan du få adgang til Youtuber-supportteamet. Det omfatter youtubere, der tjener penge via YouTubes partnerprogram.

Sådan kan vi hjælpe

Hvis du som youtuber oplever et specifikt problem eller bare gerne vil have mest muligt ud af YouTube, kan vi hjælpe dig med:

• Forbedring af, hvordan du bruger YouTube, f.eks. tips til de tekniske aspekter af YouTube eller til selve tjenesten.
  • Overholdelse af politikker og retningslinjer for ophavsret.
  • Svar på dine spørgsmål om administration af konti og kanaler.
  • Hjælp til at få indsigt i din effektivitet og en bedre forståelse af vores værktøjer i Analytics.
  • Hjælp til, hvordan du løser problemer med Content ID og administration af rettigheder.
  • Oplysninger om, hvordan du finder og retter fejl eller løser problemer med din konto.
Hvis du ikke kan se chatfunktionen, skal du tjekke, om du er logget ind på den kanal, der er kvalificeret til support (f.eks. en kanal, der er med i YouTubes partnerprogram). Hvis du stadig ikke kan kontakte os, kan du give os besked ved hjælp af knappen Send feedback.

Mail

Tilgængelige sprog

Chat- og mailsupport er tilgængelig på følgende sprog:
  • Arabisk
  • Bengali
  • Kinesisk (forenklet)
  • Kinesisk (traditionelt)
  • Engelsk
  • Fransk
  • Tysk
  • Hindi
  • Italiensk
  • Indonesisk
  • Japansk
  • Koreansk
  • Polsk
  • Portugisisk
  • Russisk
  • Spansk
  • Thai
  • Tyrkisk
  • Vietnamesisk
  • Urdu

Bemærk! Der er åbent for mailsupport på engelsk og spansk døgnet rundt. Alle andre sprog: Mandag-fredag inden for normal åbningstid.

Send en mail til Youtuber-supportteamet via Hjælp

1. Gå til support.google.com/youtube, og log ind.