Kontakt Youtuber-supportteamet

Hvis du er en del af YouTubes partnerprogram, kan du få adgang til vores Youtuber-supportteam.

Sådan kan vi hjælpe

Uanset om du oplever et specifikt problem, eller du gerne vil have mere at vide om, hvordan du som youtuber får mest ud af YouTube, er vi her for at hjælpe dig:

• Vejledning til, hvordan du optimerer din brug af YouTube.
  • Tips til de tekniske aspekter af YouTube eller til selve tjenesten.
  • Oplysninger om, hvordan du navigerer rundt i vores politik og retningslinjer for ophavsret.
  • Svar på dine spørgsmål om konti og administration af kanaler.
  • Hjælp til, hvordan du løser problemer med Content ID og administration af rettigheder.
  • Oplysninger om, hvordan du finder og retter fejl eller løser problemer med din konto.

Bemærk! Hvis du ikke kan se chatfunktionen, skal du tjekke, om du er logget ind på den kanal, der er med i YouTubes partnerprogram. Hvis du stadig ikke kan kontakte os, kan du give os besked ved hjælp af knappen Send feedback.

Mail

Tilgængelige sprog

Chat- og mailsupport er tilgængelig på følgende sprog for kvalificerede partnere:
  • Arabisk
  • Kinesisk (forenklet)
  • Kinesisk (traditionelt)
  • Engelsk
  • Fransk
  • Tysk
  • Italiensk
  • Indonesisk
  • Japansk
  • Koreansk
  • Polsk
  • Portugisisk
  • Russisk
  • Spansk
  • Thai
  • Tyrkisk
  • Vietnamesisk

Bemærk! Der er åbent for mailsupport på engelsk og spansk døgnet rundt. Alle andre sprog: Mandag-fredag inden for normal åbningstid.

Send en mail til Youtuber-supportteamet via Hjælp

1. Gå til support.google.com/youtube, og log ind.