Kontakt YouTubes supportteam for youtubere

Hvis du er en del af YouTubes partnerprogram, kan du få adgang til vores supportteam for youtubere.

Hvilken slags hjælp har du brug for?

Uanset om du oplever et specifikt problem, eller du gerne vil have mere at vide om, hvordan du som youtuber får mest ud af YouTube, er vi her for at hjælpe dig:

• Vejledning til, hvordan du optimerer din brug af YouTube.
  • Tips til de tekniske aspekter af YouTube eller til selve tjenesten.
  • Oplysninger om, hvordan du navigerer rundt i vores politik og retningslinjer for ophavsret.
  • Svar på dine spørgsmål om konti og administration af kanaler.
  • Hjælp til, hvordan du løser problemer med Content ID og administration af rettigheder.
  • Oplysninger om, hvordan du finder og retter fejl eller løser problemer med din konto.

Mail

Tilgængelige sprog

Mailsupport er i øjeblikket tilgængelig for kvalificerede partnere på følgende sprog: Arabisk, engelsk, fransk, indonesisk, italiensk, japansk, kinesisk (forenklet), kinesisk (traditionelt), koreansk, polsk, portugisisk, russisk, spansk, thai, tyrkisk, tysk og vietnamesisk.

Fra Hjælp til YouTube

1. Vælg Få support øverst i en artikel i Hjælp til YouTube.
  2. Klik på Få youtuber-support
  3. Vælg den kategori, som dit problem handler om.
  4. Vælg Mailsupport. Du får kun vist denne mulighed, hvis du er kvalificeret.
  5. Følg vejledningerne for at sende en mail til vores supportteam for youtubere.

Fra YouTube

1. Hvis du er på youtube.com, skal du logge på og vælge dit kontoikon