Oversigt over YouTubes nonprofitprogram

YouTubes nonprofitprogram hjælper nonprofitorganisationer med at komme i kontakt med støtter, frivillige og bidragydere.

For mange sager er video en ny, men essentiel del af historiefortælling. Med en milliard seere på YouTube hver måned kan nonprofitorganisationer af alle størrelser dele deres historier med et globalt publikum ved hjælp af YouTube-videoer. Du kan se alle ressourcerne på websitet for YouTubes nonprofitprogram.

Programkrav

Du kan finde ud af, om din nonprofitorganisation er berettiget til at deltage i YouTubes nonprofitrogram, ved at genemgå retningslinjerne for kvalifikation til Googles nonprofitorganisationer.

Programfunktioner

Som partner i YouTubes nonprofitprogram har du adgang til følgende funktioner, der er særligt udviklet til partnere:

Link direkte til dit website fra dine videoer

Kort med links til eksterne websites

Før dine seere videre til dine eksterne landingssider med kampagner ved hjælp af Kort med links til eksterne websites. Det er en særlig korttype, der giver dig mulighed for at linke til alle eksterne webadresser. Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer Kort med links til eksterne websites på dine videoer.

Optimer dit indhold

Lær, hvordan du kan bruge YouTube til at engagere dit publikum og øge din indflydelse.

Brug vores produktionsressourcer

Nonprofitorganisationer med over 1.000 abonnenter kan få særlig produktionsadgang til at optage eller redigere deres videoer i YouTube Studier over hele verden. Gå til websitet for YouTube Studier, og vælg det nærmeste studie for at få flere oplysninger.

Dedikeret teknisk support

Vi yder support til partnere i YouTubes nonprofitprogram i forbindelse med eventuelle problemer ved oprettelsen af nonprofitkanaler på YouTube. Se, hvordan du kan kontakte os

Husk også at se udvalget af andre af de kanalfunktioner for YouTube-skabere, der er tilgængelige for alle skabere i YouTubes nonprofitprogram.