Informació general sobre el Programa per a entitats sense ànim de lucre de YouTube

El Programa per a entitats sense ànim de lucre de YouTube ajuda les organitzacions sense ànim de lucre a connectar amb seguidors, voluntaris i donants.

Per molts motius, el vídeo és un format nou però fonamental per explicar històries. Gràcies als mil milions d'espectadors que visiten YouTube cada mes, organitzacions sense ànim de lucre de totes les mides poden fer servir vídeos de YouTube per compartir les seves històries amb públic d'arreu del món. Pots trobar tots els recursos al lloc web del Programa per a entitats sense ànim de lucre de YouTube.

Requisits del programa

Per comprovar si la teva organització sense ànim de lucre és apta per participar en el Programa per a entitats sense ànim de lucre de YouTube, revisa les condicions d'idoneïtat per a organitzacions sense ànim de lucre de Google.

Funcions del programa

Com a partner del Programa per a entitats sense ànim de lucre de YouTube, pots utilitzar aquestes funcions dissenyades per a partners:

Enllaçar directament al teu lloc web des dels vídeos

Targetes d'enllaç a qualsevol lloc

Pots dirigir els teus espectadors a les pàgines de destinació de la teva campanya externa amb un tipus especial de targeta que et permet afegir enllaços a qualsevol URL extern. Obtén informació sobre com pots configurar targetes d'enllaç a qualsevol lloc als teus vídeos.

Optimitzar el contingut

Obtén informació sobre com pots utilitzar YouTube per conèixer el teu públic i generar més impacte.

Assistència tècnica exclusiva

Som aquí per ajudar els partners del Programa per a entitats sense ànim de lucre de YouTube que tinguin problemes per configurar el canal de la seva organització. Obtén informació sobre com pots contactar amb nosaltres.

Assegura't de donar una ullada a la varietat de funcions del canal per a creadors de YouTube disponibles per a tots els creadors que participen en el Programa per a entitats sense ànim de lucre de YouTube.