Se data for YouTube Analytics-grupper

En YouTube Analytics-gruppe er en tilpasset samling af op til 200 af dine videoer, playlister, kanaler eller aktiver. Med grupper kan du organisere lignende typer af indhold og se data for dem på ét sted.

Bemærk! YouTube Studio understøtter i øjeblikket kun videogrupper.

Se gruppeeffektivitet

1. VæIg Analytics i menuen til venstre i YouTube Studio.
  2. Klik for at udvide et klikbart kort eller diagram.
  3. Klik på den nedadvendte pil øverst til venstre ud for ​​kanalnavnet.
  4. Vælg fanen Grupper, og vælg derefter en gruppe.

På fanen Grupper kan du også redigere  eller slette  eksisterende grupper. Download data for en gruppe ved hjælp af downloadpilen .

Opret grupper

1. VæIg Analytics i menuen til venstre i YouTube Studio.
  2. Klik for at udvide et klikbart kort eller diagram.
  3. Klik på den nedadvendte pil øverst til venstre ud for kanalnavnet.
  4. Vælg Grupper og derefter Opret ny gruppe
  5. Indtast et navn til gruppen, vælg videoer, og vælg Gem

Gruppetyper og synlighed

Kanalejere kan oprette videogrupper og playlistegrupper. Grupper kan ses og redigeres af alle med adgang til YouTube-kontoen.

Kanalnetværk kan også oprette kanal- og aktivgrupper. Grupper, som du opretter, er synlige for alle, der har adgang til YouTube- eller CMS-kontoen, men du er den eneste, der kan redigere gruppen.