Se data for YouTube Analytics-grupper

En YouTube Analytics-gruppe er en tilpasset samling af op til 200 af dine videoer, playlister, kanaler eller aktiver. Med grupper kan du organisere lignende typer af indhold og se data for dem på ét sted.

Bemærk! YouTube Studio beta understøtter i øjeblikket kun videogrupper.

Se gruppeeffektivitet

1. Vælg Analytics i menuen til venstre i YouTube Studio beta.
  2. Klik for at udvide et klikbart kort eller diagram.
  3. Klik på den nedadvendte pil øverst til venstre ud for ​​kanalnavnet.
  4. Vælg fanen Grupper, og vælg derefter en gruppe.

På fanen Grupper kan du også redigere eller slette eksisterende grupper. Download data for en gruppe ved hjælp af downloadpilen .

Vejledning til den klassiske version af Youtuberstudie

1. Åbn fanen Analytics i Youtuberstudie.
  2. Vælg rullemenuen Grupper øverst til højre.
  3. Vælg Gennemse alle grupper.
  4. Vælg en gruppe.

Du kan også bruge pop op-vinduet Gennemse alle grupper til at kopiere , redigere eller slette eksisterende grupper. Kanalnetværk kan bruge fanerne "Mine grupper" og "Alle grupper" for at se grupper, der er oprettet af den aktuelle bruger eller af alle brugere.

Sammenlign grupper

Du kan sammenligne grupper i den klassiske version af Youtuberstudie. Du kan sammenligne to gruppers effektivitet ved at vælge Sammenlign… øverst til højre på siden. Bemærk! Ikke alle rapporter er tilgængelige for sammenligning.

Opret grupper

1. Vælg Analytics i menuen til venstre i YouTube Studio beta.
  2. Klik for at udvide et klikbart kort eller diagram.
  3. Klik på den nedadvendte pil øverst til venstre ud for ​​kanalnavnet.
  4. Vælg Grupper og derefter Opret ny gruppe
  5. Indtast et navn til gruppen, vælg videoer, og vælg Gem

Vejledning til den klassiske version af Youtuberstudie

1. Åbn YouTube Analytics.
  2. Vælg den type gruppe, du gerne vil oprette, i rullemenuen Grupper øverst til højre.
  3. Angiv et navn til gruppen.
  4. Vælg kanaler, videoer, playlister eller aktiver afhængigt af gruppetypen. Du kan søge efter navn eller id.

Søg efter indhold ved hjælp af id

Find dine video-id'er

Video-id'et er en del af afspilningssidens webadresse og er et unikt id for videoen, f.eks. https://www.youtube.com/watch?v=VIDEOID

Du kan hente dine video-id'er ved at:

Find dine playliste-id'er

Playlisteliste-id'et er en del af playlistesidens webadresse og er et unikt id for playlisten, f.eks. https://www.youtube.com/playlist?list=PLAYLISTID

Du kan hente dine playliste-id'er ved at:

Find dine aktiv-id'er

Aktiv-id'er er entydige, automatisk oprettede id'er for dine aktiver.

Du kan finde dine aktiv-id'er ved at:

• Downloade en aktivbaseret rapport fra YouTube Analytics
  • Se din rapport over aktiver på din YouTube-indholdsejerkonto
  • Eksportere dine aktiver fra sektionen Content ID > Aktiver i YouTube CMS

Find dine kanal-id'er

Kanal-id'er er unikke for kanaler, men de kan ikke altid ses i en kanals webadresse.

Du kan finde dine kanal-id'er ved at:

Gruppetyper og synlighed

Kanalejere kan oprette videogrupper og playlistegrupper. Grupper kan ses og redigeres af alle med adgang til YouTube-kontoen.

Kanalnetværk kan også oprette kanal- og aktivgrupper. Grupper, som du opretter, er synlige for alle, der har adgang til YouTube- eller CMS-kontoen, men du er den eneste, der kan redigere gruppen.