Ändra inställningar för aviseringar om kommentar

Du kan ange om du vill ha e-post- eller mobilaviseringar om kommentarer och svar på dina videor eller din kanal. Om du får många kommentarer på en video kanske du inte får en avisering för varje enskild kommentar – istället skickar vi bara aviseringar ibland.

Om du inte längre vill få e-postaviseringar om kommentarer och svar kan du ange det genom att klicka på länken för att avbryta prenumerationen i en av e-postaviseringarna.

Hantera mobilaviseringar

I YouTube-appen kan du ange om du vill ha aviseringar till din mobila enhet när någon kommenterat eller svarat på en kommentar på dina videoklipp eller din YouTube-kanal. Läs mer om hantering av mobilaviseringar för nytt innehåll.

Innan du börjar: Om du vill få mobilaviseringar kontrollerar du att aviseringar från YouTube har aktiverats på din enhet. Öppna appen Inställningar följt av Aviseringar på enheten. Leta reda på YouTube i listan och kontrollera att det står under Inkludera. Om det står under Inkludera inte trycker du på YouTube och aktiverar alternativet Tillåt aviseringar.

1. Tryck på din profilbild .
  2. Tryck på Inställningar .
  3. Tryck på Aviseringar.
  4. Aktivera eller inaktivera inställningen för Kommentarer och svar.

Hantera e-postaviseringar

1. Öppna YouTube-mobilappen.
  2. Tryck på Mer  längst upp till höger.
  3. Tryck på Inställningar följt av Aviseringar.
  4. Tryck på Meddela mig via.
  5. Välj ett e-postalternativ.

Tips: Om du har valt bort e-postaviseringar tidigare kan du öppna inställningarna för kontoaviseringar och se till att e-postaviseringar om kommentarer inte finns med bland e-post du har valt bort. I så fall klickar du på länken Återuppta om du vill börja få e-postaviseringar om kommentarer igen.