Ändra inställningar för aviseringar om kommentarer

Använd aviseringsinställningar för att hantera hur du får e-post och telefonaviseringar om aktivitet, inklusive nya kommentarer och svar, på din kanal.

Tänk på att flera kommentarer i följd på en video kanske inte leder till aviseringar för var och en av dem. I stället skickar vi aviseringar då och då.

Hantera telefonaviseringar

Se till att YouTube-aviseringar är aktiverat på din enhet.
  1. Öppna enhetens Inställningar följt av Aviseringar.
  2. Leta reda på YouTube i listan och välj Tillåt aviseringar.

YouTube Studio-appen för iPhone och iPad

1. Öppna enhetens Inställningar följt av Aviseringar.
  2. Leta reda på YouTube Studio i listan över appar och se till att du aktiverar aviseringar.

YouTube-appen för iPhone och iPad

1. Öppna enhetens Inställningar följt av Aviseringar.
  2. Leta reda på YouTube i listan och se till att aktivera aviseringar.

Hantera kommentarsaviseringar

YouTube Studio-appen för iPhone och iPad

1. Öppna YouTube Studio-appen .
  2. Tryck på din profilbild .
  3. Tryck på Inställningar  följt av Pushmeddelanden .
  4. Aktivera eller inaktivera önskade aviseringar: Kommentarer, Analytics, Prestationer, Policy och Intäkter.

YouTube-appen för iPhone och iPad

Öppna YouTube-appen .
Tryck på din profilbild .
Tryck på Inställningar  följt av Pushmeddelanden .
Aktivera eller inaktivera önskade aviseringar: Kommentarer, Analytics, Prestationer, Policy och Intäkter.

Mer information om telefonaviseringar finns i Hantera YouTube-aviseringar.

Saknas en kommentar?
Du kanske inte kan hitta en kommentar som du har fått en avisering för. Vanliga orsaker till att du inte hittar en kommentar är att användaren tog bort sin kommentar eller att den raderades av policyskäl.