Ändra inställningar för aviseringar om kommentarer

Använd aviseringsinställningar för att hantera hur du får e-post och telefonaviseringar om aktivitet, inklusive nya kommentarer och svar, på din kanal.

Tänk på att flera kommentarer i följd på en video kanske inte leder till aviseringar för var och en av dem. I stället skickar vi aviseringar då och då.

Hantera kommentarsaviseringar

1. Besök www.youtube.com och logga in på ditt konto.
  2. Uppe till höger klickar du på din profilbild följt av Inställningar .
  3. Klicka på Aviseringar till vänster för att öppna dina kontoaviseringar.
  4. Bredvid Dina preferenser väljer du om du vill få information om aktivitet på din kanal och dina kommentarer, inklusive gilla-markeringar och svar.

Hantera e-postaviseringar

Gör så här för att få e-post om aktivitet, inklusive kommentarer:

1. Öppna dina kontoaviseringar.
  2. Under E-postaviseringar aktiverar du Skicka e-postmeddelanden till mig om min aktivitet på YouTube och de uppdateringar jag begärde.
Behöver du inaktivera e-post om kanalaktivitet?
Du kan inaktivera e-postaviseringarna genom att välja länken för avsluta prenumerationen i ett e-postmeddelande om kommentarer.