Ändra inställningar för aviseringar om kommentar

Du kan ange om du vill ha e-post- eller mobilaviseringar om kommentarer och svar på dina videor eller din kanal. Om du får många kommentarer på en video kanske du inte får en avisering för varje enskild kommentar – istället skickar vi bara aviseringar ibland.

Om du inte längre vill få e-postaviseringar om kommentarer och svar kan du ange det genom att klicka på länken för att avbryta prenumerationen i en av e-postaviseringarna.

Hantera e-postaviseringar

1. Besök www.youtube.com och logga in på ditt konto.
  2. Uppe till höger klickar du på din profilbild  följt av Inställningar Settings.
  3. Klicka på Aviseringar till vänster för att öppna dina kontoaviseringar.
  4. Välj Skicka e-postmeddelanden till mig om min aktivitet på YouTube.

Tips: Om du har valt bort e-postaviseringar tidigare kan du öppna inställningarna för kontoaviseringar och se till att e-postaviseringar om kommentarer inte finns med bland e-post du har valt bort. I så fall klickar du på länken Återuppta om du vill börja få e-postaviseringar om kommentarer igen.