Endre innstillinger for varsler om kommentarer

Du kan angi hvorvidt du vil ha e-post- eller mobilvarsler om nye kommentarer og svar på videoene dine eller kanalen din. Hvis du får mange kommentarer på en video, kan det hende du ikke blir varslet for hver eneste kommentar. Vi sender deg varsler med jevne mellomrom i stedet.

Hvis du ikke lenger ønsker å motta e-postvarsler om kommentarer og svar, klikker du på linken for å avslutte abonnementet i et av e-postvarslene.

Administrer mobilvarsler

Før du starter: Hvis du vil motta mobilvarsler, må du sørge for at YouTube-varsler er aktivert på enheten din. Gå til Innstillinger-appen på enheten og så Varsler. Finn YouTube på listen, og sjekk at den er oppført under inkluderte apper. Hvis den er oppført under ikke-inkluderte apper, trykker du på den og slår på bryteren ved siden av Tillat varsler.

1. Gå til profilbildet ditt .
  2. Trykk på Innstillinger .
  3. Trykk på Varsler.
  4. Endre innstillinger for Kommentarer og svar ved å slå bryteren av eller på.

Administrer e-postvarsler

1. Åpne YouTube-mobilappen.
  2. Trykk på Mer  øverst til høyre.
  3. Trykk på Innstillinger og så Varsler.
  4. Trykk på Send meg varsler via.
  5. Velg et e-postalternativ.

Tips: Hvis du tidligere har valgt bort e-postvarsler, kan du gå til innstillingene for kontovarsler og sjekke om e-postvarsler om kommentarer er med på listen over e-posttyper du har avsluttet abonnementet på. Hvis den er det, kan du klikke på Gjenoppta-linken for å begynne å motta e-postvarsler om kommentarer igjen.