Endre innstillinger for varsler om kommentarer

Du kan angi hvorvidt du vil ha e-post- eller mobilvarsler om nye kommentarer og svar på videoene dine eller kanalen din. Hvis du får mange kommentarer på en video, kan det hende du ikke blir varslet for hver eneste kommentar. Vi sender deg varsler med jevne mellomrom i stedet.

Hvis du ikke lenger ønsker å motta e-postvarsler om kommentarer og svar, klikker du på linken for å avslutte abonnementet i et av e-postvarslene. Du kan da velge bort disse varselstypene.

Hvis du ikke finner en kommentar du har mottatt varsel om, kan det hende kommentaren er slettet av brukeren eller fjernet på grunn av brudd på retningslinjene.

Administrer mobilvarsler

I YouTube-appen kan du styre om du mottar varsler på mobilenheten når noen legger ut kommentarer eller svar på YouTube-videoene dine eller -kanalen din. Finn ut mer om hvordan du administrerer mobilvarsler for nytt innhold.

Før du starter: Hvis du vil motta mobilvarsler, må du sørge for at YouTube-varsler er aktivert på enheten din. Gå til Innstillinger-appen og så Varsler på enheten. Finn YouTube på listen, og sørg for at du ser varseltypene. Hvis varslene står som «Av», trykker du på bryteren slik at den viser Tillat varsler.

1. Gå til profilbildet ditt .
  2. Trykk på Innstillinger .
  3. Trykk på Varsler.
  4. Endre innstillingene for Kommentarer og svar ved å slå disse innstillingene av eller på.

Administrer e-postvarsler

1. Åpne YouTube-mobilappen.
  2. Gå til profilbildet ditt .
  3. Trykk på Innstillinger og så Varsler.
  4. Trykk på Send meg varsler via.
  5. Velg et e-postalternativ.

Tips: Hvis du tidligere har valgt bort e-postvarsler, kan du gå til innstillingene for kontovarsler. Sørg for at e-postvarsler om kommentarer ikke er på listen over e-posttyper du har avsluttet abonnementet på. Hvis de står på listen, kan du klikke på Gjenoppta-linken for å begynne å motta e-postvarsler om kommentarer igjen.