Endre innstillinger for varsler om kommentarer

Bruk varslingsinnstillingene til å administrere om du skal motta e-post- og mobilvarsler om aktivitet på kanalen din, inkludert nye kommentarer og svar.

Når du gjennomgår innstillingene, må du huske at det ikke nødvendigvis sendes ut varsel for alle påfølgende kommentarer til en video. Da sender vi deg heller varsler med jevne mellomrom.

Administrer varsler om kommentarer

1. Gå til www.youtube.com, og logg på kontoen din.
  2. Øverst til høyre klikker du på profilbildet ditt  etterfulgt av Innstillinger .
  3. Klikk på Varsler til venstre for å gå til kontovarslene dine.
  4. Ved siden av «Innstillingene dine» velger du om du vil bli varslet om aktivitet på kanalen din og kommentarer, inkludert «liker»-klikk og svar.

Administrer e-postvarsler

Slik mottar du e-post om aktivitet, inkludert kommentarer:

1. Gå til kontovarslene dine.
  2. Under «E-postvarsler» slår du på Send meg e-post om YouTube-aktiviteten min og oppdateringer jeg har bedt om.
Vil du slå av e-post om kanalaktivitet?
Hvis du vil slutte å motta disse e-postene, klikker du på linken for å melde deg av i et hvilket som helst e-postvarsel om kommentarer.