Meldingsinstellingen voor reacties wijzigen

Met instellingen voor meldingen kun je bepalen of je mobiele en e-mailmeldingen krijgt over activiteiten op je kanaal, zoals nieuwe reacties en antwoorden.

Opmerking: Als er kort na elkaar meerdere reacties op je video komen, krijg je misschien niet over elke reactie een melding. In plaats daarvan sturen we je af en toe een melding.

Meldingen beheren

Zorg dat YouTube-meldingen aanstaan op je apparaat.
  1. Ga op je apparaat naar Instellingen en dan Apps en meldingen.
  2. Zoek YouTube in de lijst met apps en zet meldingen aan.

YouTube Studio-app voor Android

1. Ga op je apparaat naar Instellingen en dan Meldingen.
  2. Zoek YouTube Studio in de lijst met apps en zet meldingen aan.

YouTube-app voor Android

1. Ga op je apparaat naar Instellingen en dan Meldingen.
  2. Zoek YouTube in de lijst met apps en zet meldingen aan.

Reactieberichten beheren

YouTube Studio-app voor Android

1. Open de YouTube Studio-app .
  2. Tik op je profielfoto .
  3. Tik op Instellingen  en dan Pushmeldingen .
  4. Zet de gewenste meldingen aan of uit: Reacties, Analytics, Prestaties, Beleid en Inkomsten genereren.

YouTube-app voor Android

Open de YouTube-app .
Tik op je profielfoto .
Tik op Instellingen  en dan Pushmeldingen .
Zet de gewenste meldingen aan of uit: Reacties, Analytics, Prestaties, Beleid en Inkomsten genereren.

Ga naar YouTube-meldingen beheren voor meer informatie over mobiele meldingen.

Ontbreekt er een reactie?
Het kan zijn dat je een reactie niet terugvindt nadat je er een melding over hebt gekregen. Vaak komt dit doordat de reactie is verwijderd door de gebruiker zelf of vanwege een beleidsschending.