Meldingsinstellingen voor reacties wijzigen

Je kunt instellen of je e-mailmeldingen of mobiele meldingen krijgt bij reacties en antwoorden op je video's of kanaal. Als er veel reacties op een video zijn, krijg je misschien niet voor elke reactie een melding. In plaats daarvan sturen we je van tijd tot tijd een melding.

Als je geen e-mailmeldingen over reacties en antwoorden meer wilt krijgen, gebruik je de afmeldlink in een van de e-mails om je hiervoor af te melden.

Het kan zijn dat je een reactie niet kunt terugvinden nadat je er een melding over hebt gekregen. Dit kan gebeuren als de reactie is verwijderd door de gebruiker zelf of vanwege een beleidsschending.

E-mailmeldingen beheren

1. Ga naar www.youtube.com en log in op je account.
  2. Klik rechtsboven op je profielfoto  en dan Instellingen Settings.
  3. Klik links op Meldingen om naar je accountmeldingen te gaan.
  4. Selecteer Stuur mij e-mails over mijn YouTube-activiteiten en de updates die ik wil ontvangen.

Tip: Als je je eerder hebt afgemeld voor e-mailmeldingen, ga je naar je accountinstellingen voor meldingen. Check of e-mailmeldingen over reacties in de lijst staan met e-mails waarvoor je je hebt afgemeld. Als dit het geval is, klik je op de link Hervatten om weer e-mailmeldingen over reacties te krijgen.