Meldingsinstellingen voor reacties wijzigen

Je kunt instellen of je e-mailmeldingen of mobiele meldingen ontvangt bij reacties en antwoorden op je video's of kanaal. Als je veel reacties op een video krijgt, ontvang je mogelijk niet voor elke reactie een melding. In plaats daarvan sturen we je van tijd tot tijd een melding.

Als je geen e-mailmeldingen over reacties en antwoorden meer wilt ontvangen, gebruik je de afmeldlink in een van de e-mails om je voor dit soort meldingen af te melden.

E-mailmeldingen beheren

1. Ga naar www.youtube.com en log in op je account.
  2. Klik rechtsboven op je profielfoto  en dan Instellingen Settings.
  3. Klik links op Meldingen om naar je accountmeldingen te gaan.
  4. Selecteer Stuur mij e-mails over mijn YouTube-activiteiten.

Tip: Als je je eerder hebt afgemeld voor e-mailmeldingen, ga je naar je accountinstellingen voor meldingen en controleer je of e-mailmeldingen over reacties in de lijst staan met e-mails waarvoor je je hebt afgemeld. Als dit het geval is, klik je op de link Herstellen om weer e-mailmeldingen over reacties te ontvangen.