Kommenttien ilmoitusasetusten muuttaminen

Ilmoitusasetuksilla voit valita, millaisia sähköposti- ja mobiili-ilmoituksia saat kanavasi toiminnasta. Voit esimerkiksi tilata ilmoitukset uusista kommenteista ja vastauksista.

Huomioi ilmoitusasetuksia valitessasi, ettet välttämättä saa erillistä ilmoitusta saman videon peräkkäisistä kommenteista. Sen sijaan saat ilmoituksia ajoittain.

Kommentti-ilmoitusten muokkaaminen

1. Siirry osoitteeseen www.youtube.com ja kirjaudu tilillesi.
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi  ja sitten Asetukset .
  3. Valitse vasemmalta Ilmoitukset ja siirry tilisi ilmoituksiin.
  4. Valitse Valinnat-kohdasta, ilmoitetaanko sinulle kanava- ja kommenttitapahtumista, kuten tykkäyksistä ja vastauksista.

Sähköposti-ilmoitusten valinnat

Näin laitat päälle sähköposti-ilmoitukset kommenteista ja muusta toiminnasta:

1. Siirry tilin ilmoitusasetuksiin.
  2. Laita Sähköposti-ilmoitukset-kohdasta päälle valinta Lähetä minulle sähköpostia YouTube-tapahtumistani ja pyytämistäni päivityksistä.
Etkö halua enää saada sähköpostiin ilmoituksia kanavan tapahtumista?
Voit estää nämä sähköpostiviestit kommentti-ilmoituksessa olevasta perumislinkistä.