Kommenttien ilmoitusasetusten muuttaminen

Voit päättää, saatko sähköposti- tai mobiili-ilmoituksia videoidesi tai kanavasi uusista kommenteista ja vastauksista. Jos videotasi kommentoidaan hyvin paljon, et välttämättä saa kaikista kommenteista ilmoitusta, vaan lähetämme sen silloin tällöin.

Jos et halua saada sähköposti-ilmoituksia kommenteista ja vastauksista, käytä sähköposteissa olevaa tilauksen lopetuslinkkiä.

Jos kommentti ei näy, vaikka sait siitä ilmoituksen, käyttäjä on voinut poistaa kommentin tai se poistettiin käytäntöjen vastaisena.

Sähköposti-ilmoitusten valinnat

1. Siirry osoitteeseen www.youtube.com ja kirjaudu tilillesi.
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi  ja sitten Asetukset Settings.
  3. Valitse vasemmalta Ilmoitukset ja siirry tilisi ilmoituksiin.
  4. Valitse Lähetä minulle sähköpostia YouTube-tapahtumistani ja pyytämistäni päivityksistä.

Vinkki: Jos olet aiemmin ottanut sähköposti-ilmoitukset pois päältä, mene tilin ilmoitusasetuksiin. Varmista, ettei kommenttien sähköposti-ilmoituksia ole otettu pois päältä. Jos kommenttien sähköposti-ilmoitukset ovat pois päältä, voit laittaa ne takaisin päälle valitsemalla Jatka.