Kommenttien ilmoitusasetusten muuttaminen

Ilmoitusasetuksilla voit valita, millaisia sähköposti- ja mobiili-ilmoituksia saat kanavasi toiminnasta. Voit esimerkiksi tilata ilmoitukset uusista kommenteista ja vastauksista.

Huomioi ilmoitusasetuksia valitessasi, ettet välttämättä saa erillistä ilmoitusta saman videon peräkkäisistä kommenteista. Sen sijaan saat ilmoituksia ajoittain.

Eikö kommentti näy?
Vaikka saisit ilmoituksen kommentista, et välttämättä näe sitä. Kommentin julkaissut käyttäjä on esimerkiksi voinut poistaa sen, tai kommentti on poistettu käytäntörikkomuksen vuoksi.

Kommentti-ilmoitusten muokkaaminen

1. Siirry osoitteeseen www.youtube.com ja kirjaudu tilillesi.
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi  ja sitten Asetukset Settings.
  3. Valitse vasemmalta Ilmoitukset ja siirry tilisi ilmoituksiin.
  4. Valitse Valinnat-kohdasta, ilmoitetaanko sinulle kanava- ja kommenttitapahtumista, kuten tykkäyksistä ja vastauksista.

Sähköposti-ilmoitusten valinnat

Näin laitat päälle sähköposti-ilmoitukset kommenteista ja muusta toiminnasta:

1. Siirry tilisi ilmoituksiin.
  2. Laita Sähköposti-ilmoitukset-kohdasta päälle valinta Lähetä minulle sähköpostia YouTube-tapahtumistani ja pyytämistäni päivityksistä.
Etkö halua enää saada sähköpostiin ilmoituksia kanavan tapahtumista?
Voit estää nämä sähköpostiviestit kommentti-ilmoituksessa olevasta perumislinkistä.