Rediger indstillinger for notifikationer om kommentarer

Brug indstillinger for notifikationer til at administrere, om du vil modtage mail- og mobilnotifikationer om aktivitet på din kanal, bl.a. nye kommentarer og svar.

Når du gennemgår indstillingerne, skal du være opmærksom på, at flere på hinanden følgende kommentarer på en video muligvis ikke fører til notifikationer for hver enkelt kommentar. Vi sender dig i stedet lejlighedsvise notifikationer.

Administrer mobilnotifikationer

Sørg for, at YouTube-notifikationer er aktiveret for din enhed.
  1. Gå til enhedens Indstillinger og så Notifikationer.
  2. Find YouTube på listen over apps, og sørg for at aktivere Tillad notifikationer.

YouTube Studio-appen til iPhone og iPad

1. Gå til indstillingerne på din enhed og så Notifikationer.
  2. Find YouTube Studio på listen over apps, og aktivér notifikationer.

YouTube-appen til iPhone og iPad

1. Gå til indstillingerne på din enhed og så Notifikationer.
  2. Find YouTube på listen over apps, og aktivér notifikationer.

Administrer notifikationer om kommentarer

YouTube Studio-appen til iPhone og iPad

1. Åbn YouTube Studio-appen .
  2. Tryk på dit profilbillede .
  3. Tryk på Indstillinger og så Push-notifikationer .
  4. Vælg, hvilke notifikationer du vil have: Kommentarer, Analytics, Præstationer, Politik og Tjen penge.

YouTube-appen til iPhone og iPad

Åbn YouTube-appen .
Tryk på dit profilbillede .
Tryk på Indstillinger og så Push-notifikationer .
Vælg, hvilke notifikationer du vil have: Kommentarer, Analytics, Præstationer, Politik og Tjen penge.

Hvis du vil have flere oplysninger om mobilnotifikationer, kan du tjekke artiklen Administrer YouTube-notifikationer.

Mangler der en kommentar?
Det kan ske, at du ikke kan finde en kommentar, efter at du har modtaget en notifikation. Det skyldes som regel, at brugeren har slettet sin kommentar, eller at den er blevet fjernet på grund af en politikovertrædelse.