Rediger indstillinger for notifikationer om kommentarer

Brug indstillinger for notifikationer til at administrere, om du vil modtage mail- og mobilnotifikationer om aktivitet på din kanal, bl.a. nye kommentarer og svar.

Når du gennemgår indstillingerne, skal du være opmærksom på, at flere på hinanden følgende kommentarer på en video muligvis ikke fører til notifikationer for hver enkelt kommentar. Vi sender dig i stedet lejlighedsvise notifikationer.

Administrer notifikationer om kommentarer

1. Gå til www.youtube.com, og log ind på din konto.
  2. Øverst til højre skal du klikke på dit profilbillede og så Indstillinger .
  3. Til venstre skal du klikke på Notifikationer for at komme til dine kontonotifikationer.
  4. Ud for "Dine præferencer" skal du vælge, om du vil underrettes om aktivitet på din kanal og kommentarer, bl.a. likes og svar.

Administrer mailnotifikationer

Sådan får du mails om aktivitet, bl.a. kommentarer:

1. Gå til dine kontonotifikationer
  2. Under "Mailnotifikationer" skal du aktivere Send mig mails om min YouTube-aktivitet og opdateringer, som jeg har anmodet om.
Vil du slå mails om kanalaktivitet fra?
Du kan stoppe med at modtage disse mails ved hjælp af linket til afmelding i en hvilken som helst notifikationsmail.