Canviar la configuració de les notificacions de comentaris

Pots gestionar si vols rebre notificacions al mòbil o al correu electrònic quan es publiquin respostes i comentaris nous als teus vídeos o al teu canal. Si es publiquen molts comentaris en un vídeo, és possible que no rebis una notificació per cada comentari, sinó que t'enviem una notificació de tant en tant.

Si vols deixar de rebre notificacions de comentaris i respostes per correu electrònic, fes servir l'enllaç per cancel·lar la subscripció a aquest tipus de notificacions, el qual trobaràs en qualsevol dels correus electrònics.

Gestionar les notificacions per correu electrònic

1. Ves a www.youtube.com i inicia la sessió al teu compte.
  2. A la part superior dreta, fes clic a la teva foto de perfil  i, a continuació, Configuració Settings.
  3. A l'esquerra, fes clic a Notificacions per accedir a les notificacions del compte.
  4. Selecciona l'opció Vull rebre correus electrònics sobre la meva activitat a YouTube.

Consell: si anteriorment has desactivat les notificacions per correu electrònic, ves a la configuració de notificacions del compte i assegura't que les notificacions de comentaris per correu electrònic no figurin a la llista dels tipus de correus electrònics de què has cancel·lat la subscripció. Si hi figuren, fes clic a l'enllaç Reprèn per tornar a rebre notificacions de comentaris per correu electrònic.