Endre innstillinger for varsler om kommentarer

Bruk varslingsinnstillingene til å administrere om du skal motta e-post- og mobilvarsler om aktivitet på kanalen din, inkludert nye kommentarer og svar.

Når du gjennomgår innstillingene, må du huske at det ikke nødvendigvis sendes ut varsel for alle påfølgende kommentarer til en video. Da sender vi deg heller varsler med jevne mellomrom.

Administrer mobilvarsler

Sørg for at YouTube-varsler er slått på for enheten din.
  1. Gå til Innstillinger etterfulgt av Varsler på enheten.
  2. Finn YouTube i listen over apper, og sørg for at du slår på Tillat varsler.

YouTube Studio-appen for iPhone og iPad

1. På enheten går du til Innstillinger etterfulgt av Varsler.
  2. Finn YouTube Studio i listen over apper, og sørg for at du slår på varsler.

YouTube-appen for iPhone og iPad

1. På enheten går du til Innstillinger etterfulgt av Varsler.
  2. Finn YouTube i listen over apper, og sørg for at du slår på varsler.

Administrer kommentarvarsler

YouTube Studio-appen for iPhone og iPad

1. Åpne YouTube Studio-appen
  2. Trykk på profilbildet ditt .
  3. Trykk på Innstillinger  etterfulgt av Pushvarslinger .
  4. Du kan slå varsler av eller på for følgende: kommentarer, Analytics, prestasjoner, retningslinjer og inntekt.

YouTube-appen for iPhone og iPad

Åpne YouTube-appen .
Trykk på profilbildet ditt .
Trykk på Innstillinger  etterfulgt av Pushvarslinger .
Du kan slå varsler av eller på for følgende: kommentarer, Analytics, prestasjoner, retningslinjer og inntekt.

Du finner mer informasjon om mobilvarsler under Administrer YouTube-varsler.

Er det en kommentar du ikke ser?
Det kan hende du ikke finner en kommentar du har mottatt varsel om. En vanlig grunn til dette er at kommentaren er slettet av brukeren eller fjernet på grunn av brudd på retningslinjene.