Canviar la configuració de les notificacions de comentaris

Amb la configuració de notificacions pots gestionar si vols rebre notificacions per correu electrònic i al mòbil sobre l'activitat al teu canal, com ara les respostes i els comentaris nous.

Quan revisis la configuració, tingues en compte que és possible que els comentaris consecutius d'un vídeo no generin notificacions per cada comentari. En aquest cas, t'enviarem una notificació esporàdica.

Gestionar les notificacions de comentaris

1. Ves a www.youtube.com i inicia la sessió al teu compte.
  2. A la part superior dreta, fes clic a la teva foto de perfil  i després Configuració .
  3. A l'esquerra, fes clic a Notificacions per accedir a les notificacions del teu compte.
  4. Al costat de "Les teves preferències", tria si vols que se t'informi sobre l'activitat al teu canal i als comentaris, inclosos els m'agrades i les respostes.

Gestionar les notificacions per correu electrònic

Per rebre correus electrònics sobre l'activitat, inclosos els comentaris:

1. Ves a les notificacions del teu compte.
  2. A "Notificacions per correu electrònic", activa Vull rebre correus electrònics sobre la meva activitat a YouTube i les notificacions que he sol·licitat.
Necessites desactivar els correus electrònics sobre l'activitat del canal?
Pots deixar de rebre aquests correus electrònics si selecciones l'enllaç per cancel·lar la subscripció en qualsevol correu electrònic de notificació de comentaris.