Verander opmerkingkennisgewinginstellings

Gebruik kennisgewinginstellings om te bestuur of jy e-pos- en mobiele kennisgewings kry oor aktiwiteit op jou kanaal, insluitend nuwe opmerkings en antwoorde.

Wanneer jy instellings nagaan, moet jy in gedagte hou dat opeenvolgende opmerkings op ’n video dalk nie tot ’n kennisgewing vir elkeen sal lei nie. Pleks daarvan stuur ons nou en dan vir jou ’n kennisgewing.

Bestuur kennisgewings

Maak seker dat YouTube-kennisgewings vir jou toestel aangeskakel is.
  1. Gaan na jou toestel se Instellings en dan Apps en kennisgewings.
  2. Soek YouTube op die lys apps en maak seker dat jy kennisgewings aanskakel.

YouTube Studio-app vir Android

1. Gaan na jou toestel se Instellings en dan Kennisgewings.
  2. Soek YouTube Studio op die lys apps en maak seker dat jy kennisgewings aanskakel.

YouTube se Android-app

1. Gaan na jou toestel se Instellings en dan Kennisgewings.
  2. Soek YouTube op die lys apps en maak seker dat jy kennisgewings aanskakel.

Bestuur opmerkingkennisgewings

YouTube Studio-app vir Android

1. Maak die YouTube Studio-app oop.
  2. Tik op jou profielfoto .
  3. Tik op Instellings  en dan Deurstuurkennisgewings .
  4. Skakel die kennisgewings wat jy wil hê aan of af: Opmerkings, Analytics, prestasies, beleid en verdienste.

YouTube se Android-app

Maak die YouTube-app oop.
Tik op jou profielfoto .
Tik op Instellings  en dan Deurstuurkennisgewings .
Skakel die kennisgewings wat jy wil hê aan of af: Opmerkings, Analytics, prestasies, beleid en verdienste.

Raadpleeg Bestuur YouTube-kennisgewings vir meer inligting oor mobiele kennisgewings.

Ontbreek ’n opmerking?
Jy sal dalk nie ’n opmerking kan kry nadat jy ’n kennisgewing gekry het nie. Algemene redes hoekom jy dalk nie ’n opmerking sal kan kry nie, is dat die gebruiker hul opmerking uitgevee het, of dat dit op grond van beleid verwyder is.