Filformat for ressurser

Disse funksjonene er bare tilgjengelige for partnere som bruker YouTube-innholdsbehandlingen til å administrere det opphavsrettsbeskyttede innholdet sitt.

Lydopptak

Det foretrukne filformatet for lydopptak er FLAC eller ukomprimert WAV. Hvis du ikke kan sende inn lydfiler i et ukomprimert format, godtar YouTube også MP3-filer med en bithastighet på 320 kbps. YouTube koder om lydfilene til en rekke formater. Hvis du sender inn komprimerte lydfiler, kan dette forringe lydkvaliteten for brukeren.

Omslagsbilder

Alle omslagsbilder må være i PNG- eller JPEG-formatet. For å sikre at bildesporet er av høy kvalitet, må bildet være kvadratisk (dvs. et høyde/bredde-forhold på 1 : 1), og minimum bildestørrelse er 1400 x 1400 piksler for et bilde på 300 DPI. Maksimal bildestørrelse er 4098 x 4098 piksler.