Resurssien tiedostomuoto

Ominaisuudet ovat saatavilla vain kumppaneille, jotka ylläpitävät tekijänoikeuksin suojattua sisältöään YouTuben Content Managerilla.

Äänitallenteet

Äänitallenteiden suositeltu tiedostomuoto on FLAC tai pakkaamaton WAV. Jos et voi toimittaa äänitiedostoja pakkaamattomassa muodossa, YouTube tukee myös 320 kb/s:n MP3-tiedostoja. YouTube muuntaa äänitiedostot useisiin jakelumuotoihin. Pakattujen äänitiedostojen toimittaminen voi johtaa käyttäjän kokeman äänenlaadun heikkenemiseen.

Albumin kuvamateriaali

Kaikkien albumikuvien on oltava PNG- tai JPEG-muodossa. Taidemusiikkikappaleiden hyvän visuaalisen laadun varmistamiseksi kuvan on oltava neliön muotoinen (sama korkeus ja leveys). Kuvien enimmäiskoko on 4 098 × 4 098 pikseliä ja suositeltu vähimmäiskoko 1 400 × 1 400 pikseliä (300 DPI).