Filformat for ressourcer

Disse funktioner er kun tilgængelige for partnere, der bruger YouTubes CMS til at administrere deres ophavsretsligt beskyttede indhold.

Lydoptagelser

Det foretrukne filformat for lydoptagelser er FLAC eller ukomprimeret WAV. Hvis du ikke kan levere lydfiler i et ukomprimeret format, accepterer YouTube også 320 kbps MP3. YouTube omkoder lydfilerne til en række forskellige leveringsformater. Hvis du leverer komprimerede lydfiler, kan det medføre forringet lydkvalitet for brugeren.

Albumgrafik

Alle albumbilleder skal være i PNG- eller JPEG-format. For at sikre en god visuel kvalitet i de kunstneriske numre skal billedet være kvadratisk (forhold mellem højde og bredde på 1:1) med en maksimal størrelse på 4.098 x 4.098 pixels og en anbefalet minimumstørrelse af billedet på 1.400 x 1.400 ved 300 DPI.