Format de fitxer dels recursos

Aquestes funcions només estan disponibles per als partners que utilitzen el Gestor de continguts de YouTube per gestionar el seu contingut protegit per drets d'autor.

Gravacions de so

El format de fitxer preferit per a les gravacions de so és FLAC o WAV sense comprimir. Si no pots proporcionar fitxers d'àudio en un format sense comprimir, YouTube també accepta MP3 de 320 kbps. YouTube transcodificarà els fitxers d'àudio a diversos formats de pujada, de manera que si penges fitxers d'àudio comprimits, pot disminuir la qualitat de l'àudio que rebi l'usuari.

Material gràfic dels àlbums

Totes les imatges dels àlbums han d'estar en format PNG o JPEG. Per assegurar una bona qualitat visual de les cançons amb imatges estàtiques, la imatge ha de ser quadrada (relació d'alçada i amplada d'1:1) i tenir una mida màxima de 4098 x 4098 píxels i una mida mínima recomanada de 1400 x 1400 a 300 ppp.