Lêerformaat vir hulpbronne

Hierdie kenmerke is slegs beskikbaar vir vennote wat YouTube se Inhoudbestuurder gebruik om hul inhoud met kopiereg te bestuur.

Klankopnames

Die verkose lêerformaat vir klankopnames is FLAC of niesaamgeperste WAV. As jy oudiolêers nie in ’n niesaamgeperste formaat kan verskaf nie, aanvaar YouTube ook 320 kbps MP3. YouTube sal transkodering op die oudiolêers na ’n verskeidenheid afleweringformate doen; aflewering van saamgeperste oudiolêers kan tot gedegradeerde oudio vir die gebruiker lei.

Albumkunswerk

Alle albumprente moet in PNG- of JPEG-formaat wees. Om goeie visuele gehalte in die Kunssnitte te verseker, moet die prent vierkantig wees (hoogte-tot-wydte-verhouding van 1:1) met ’n maksimum grootte van 4098x4098 pieksels en ’n aanbevole minimum prentgrootte van 1400x1400 teen 300 DPI.

Was dit behulpsaam?

Hoe kan ons dit verbeter?
Search
Vee soektog uit
Maak soekkassie toe
Hoofkieslys
true
Deursoek Hulpsentrum