Meddelelsesheader

Disse funktioner er kun tilgængelige for partnere, der bruger YouTubes CMS til at administrere deres ophavsretsligt beskyttede indhold.

YouTube har tre registrerede DPID'er:

• YouTube – PADPIDA2013020802I
  • YouTube_ContentID – PADPIDA2015120100H
  • YouTube_CreatorMusic – PADPIDA2022021109P

Headeren identificerer både afsenderen (dig) og modtageren (YouTube) ved deres unikke DDEX Party-id (DPid).

• Hvis du kun leverer indhold til YouTube Premium, skal du bruge YouTube (PADPIDA2013020802I) som MessageRecipient.
  • Hvis du kun leverer indhold til Content ID, skal du bruge YouTube_ContentID (PADPIDA2015120100H) som MessageRecipient.
  • Hvis du vil bruge det samme feed til at levere indhold til både YouTube Premium og Content ID, skal du medtage både YouTube og YouTube_ContentID som MessageRecipients. Bemærk! Der er blevet føjet flere MessageRecipients til ERN-meddelelsen i v3.7.
  • Hvis du kun vil levere licensstrategier til Creator Music, skal du bruge YouTube_CreatorMusic (PADPIDA2022021109P) som MessageRecipient.
    • Bemærk! Det relaterede lydoptagelsesaktiv bør allerede findes i CMS.
  • Hvis du vil bruge det samme feed til at levere indhold til både YouTube Premium og Content ID med licensstrategier for Creator Music, skal du inkludere YouTube, YouTube_ContentID og YouTube_CreatorMusic som MessageRecipients.

Eksemplet nedenfor viser, hvordan du adresserer et feed til både YouTube og YouTube_ContentID.

Eksempel 1
<MessageHeader>
    <MessageThreadId>1</MessageThreadId>
    <MessageId>9543BD3607862A82E04400144FEAB9A6</MessageId>
    <MessageSender>
        <PartyId>PADPIDAZZZZXXXXXXU</PartyId>
        <PartyName>
            <FullName>ABC Label</FullName>
        </PartyName>
    </MessageSender>
    <MessageRecipient>
        <PartyId>PADPIDA2013020802I</PartyId>
        <PartyName>
            <FullName>YouTube</FullName>
        </PartyName>
    </MessageRecipient>
    <MessageRecipient>
        <PartyId>PADPIDA2015120100H</PartyId>
        <PartyName>
            <FullName>YouTube_ContentID</FullName>
        </PartyName>
    </MessageRecipient>
    <MessageCreatedDateTime>2011-02-03T09:57:14Z</MessageCreatedDateTime>
    <MessageControlType>LiveMessage</MessageControlType>
</MessageHeader>

Hvis du leverer indhold for en tredjepart, skal du bruge elementet <SentOnBehalfOf> til at angive tredjepartens DPid. Tredjeparten skal være registreret YouTube-partner og skal allerede være knyttet til din YouTube CMS-konto (af din partnerrepræsentant). Alle aktiver, der oprettes, knyttes til tredjepartens konto.

Eksempel 2
<MessageHeader>
    <MessageThreadId>1</MessageThreadId>
    <MessageId>9543BD3607862A82E04400144FEAB9A6</MessageId>
    <MessageSender>
        <PartyId>PADPIDAZZZZXXXXXXU</PartyId>
        <PartyName>
            <FullName>XYZ aggregator</FullName>
        </PartyName>
    </MessageSender>
    <SentOnBehalfOf>
        <PartyId>PADPIDAZZZZZZZZZZU</PartyId>
        <PartyName>
            <FullName>ACME label</FullName>
        </PartyName>
    </SentOnBehalfOf>
    <MessageRecipient>
        <PartyId>PADPIDA2013020802I</PartyId>
        <PartyName>
            <FullName>YouTube</FullName>
        </PartyName>
    </MessageRecipient>
    <MessageCreatedDateTime>2011-02-03T09:57:14Z</MessageCreatedDateTime>
</MessageHeader>