Logga in i YouTube-appen på en tv eller spelkonsol

Följ stegen nedan och logga in i YouTube-appen på en tv eller spelkonsol.

Steg 1: Leta upp aktiveringskoden och logga in.

1. Navigera till skärmen Logga in i YouTube-appen och stanna kvar på den skärmen tills du har genomfört alla steg.
  2. Öppna youtube.com/activate på en dator eller mobil enhet.
  3. Logga in när du uppmanas om det. Välj det konto som du använder till YouTube om du har flera konton. Om du redan är inloggad går du vidare till stegen nedan.

Steg 2: Välj en Google-identitet.

När du har loggat in kan det visas en lista över Google-identiteter som är knutna till ditt konto. I den här listan ingår:

• Ditt kontos personliga identitet. Om du har en profil på Google+ är den ditt namn, annars är det din e-postadress.
  • Sidor på Google+ som hanteras genom ditt konto. Dessa visas vare sig de är länkade till en YouTube-kanal eller inte. För närvarande kan appen bara användas för Google-identiteter som är länkade till kanaler. Därför måste du se till att välja ett alternativ som har en kanal.

Steg 3: Slutför aktiveringen.

1. När du har valt ett konto anger du aktiveringskoden som visas i YouTube-appen på tv:n.
  2. Klicka på Tillåt åtkomst och vänta tills bekräftelseskärmen visas i appen.

Läs mer om Google-identiteter på YouTube.

Om du inte uppmanas i appen om att logga in via youtube.com/active kan orsaken vara att du använder en YouTube-app från tredje part på tv:n eller enheten. Om det inte går att logga in ska du se till att logga in med din e-postadress.

Om det uppstår problem när du ska logga in med en kanal som du nyligen länkat till en sida på Google+ kan det hända att enheten inte har stöd för kanalhantering. Om du vill logga in på en länkad kanal kan du prova att justera de avancerade kontoinställningarna.