Administrer YouTube-varsler

Med YouTube-varsler får du beskjed når det har kommet nye videoer og oppdateringer fra favorittkanalene dine, i tillegg til annet innhold. Vi sender deg varsler om kanaler du abonnerer på, og vi kan også sende deg varsler basert på interessene dine. Du kan bruke veiledningen nedenfor til å endre varslene dine eller slå dem helt av.

Merk: Varselinnstillingene kan variere noe fra enhet til enhet.

Abonner på TeamYouTube-kanalen for å få siste nytt, tips og hjelp.

Forskjellen mellom varsler og Abonnementer-feeden

I Abonnementer-feeden, som er tilgjengelig på både mobilenheter og datamaskiner, ser du alle nylig opplastede videoer fra abonnementene dine.

Varsler gir deg beskjed når det kommer nye videoer og oppdateringer fra abonnementene dine. Du kan motta varslene via e-post, pushvarslinger på mobilenheter eller meldinger i innboksen på datamaskiner. Når du abonnerer på en kanal, mottar du automatisk enkelte varsler med høydepunkter fra aktiviteten på kanalen.

Hvis du vil motta alle varsler fra en kanal du abonnerer på, trykker du på bjelleikonet . Da endres ikonet til en ringende bjelle , som angir at du har valgt å motta alle varsler.

Forklaring av varselbjellene for kanalabonnementer

Personlig tilpassede varsler (standard)
 Ingen varsler
 Alle varsler

Notifications | Backstage at YouTube

Før du starter: Sjekk at du er logget på riktig konto. Du finner YouTube-kontoinnstillingene dine her:

1. Logg på YouTube.
  2. Klikk på profilbildet ditt øverst på siden.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Varsler.

Få oppdateringer fra bestemte kanaler

Når du abonnerer på en kanal, mottar du automatisk varsler med høydepunkter fra aktiviteten på kanalen. I tillegg ser du alle de nye videoene fra kanalen i Abonnementer-feeden. Du kan endre varslingsinnstillingene dine hvis du vil ha beskjed hver gang en kanal publiserer innhold. Du kan også slå varsler helt av.

Slik får du oppdateringer fra en kanal når du abonnerer på den:

1. Gå til kanalsiden eller videosiden.
  2. Hvis du ikke abonnerer, trykker du på Abonner. Når du abonnerer på en kanal, mottar du automatisk enkelte varsler.
  3. Klikk på bjelleikonet for å veksle mellom å motta «Alle varsler» eller «Enkelte varsler».
    • Alle varsler – du mottar varsler om alle opplastinger og direktesendinger.
    • Enkelte varsler – du mottar varsler om enkelte opplastinger og direktesendinger. *Hva «enkelte» innebærer, varierer fra bruker til bruker. YouTube bruker ulike signaler for å avgjøre når du skal få et varsel, for eksempel seerloggen din, hvor ofte du ser på videoer fra kanalen, hvor populære forskjellige videoer er, samt hvor ofte du åpner varsler.

Hvis du avslutter et abonnement på en kanal og deretter abonnerer på den på nytt, tilbakestilles varslingsinnstillingene, slik at du bare mottar enkelte varsler. Hvis du vil motta varsler for alle opplastinger, må du slå på alle varsler.

Sjekk varslene dine

Nå kan du sjekke og motta varsler på datamaskinen din.
  1. Åpne YouTube i nettleseren du foretrekker.
  2. Klikk på bjelleikonet øverst på siden for å sjekke varsler.
  3. Velg et varsel for å se den aktuelle videoen eller kommentaren.
Du kan også administrere varslene dine fra innboksen på datamaskinen.
  1. Klikk på menyen ved siden av varselet.
  2. Velg Skjul dette varselet, Deaktiver varsler for <kanalnavn> eller Slå av [type varsel].

Velg hvilke typer varsler du vil motta

Du kan styre hva slags varsler du får fra YouTube, og hvordan du mottar dem.

1. Logg på YouTube.
  2. Gå til varselinnstillingene dine.
  3. Under de ulike delene på siden velger du hvilke varsler du vil motta:
    • E-postoppdateringer: Bruk avmerkingsboksen til å velge om du skal motta oppdateringer med tips og videoer som er på vei opp.
    • Kanalabonnementer: Bruk avmerkingsboksen til å velge om du skal motta oppdateringer fra kanaler du abonnerer på, eller kanaler du kan være interessert i.
    • Send meg varsler via: Bruk rullegardinmenyen til å velge hvordan du vil motta abonnementsvarsler (på e-post eller mobilenheten).

Du kan også endre e-postinnstillingene dine for kommentarer og svar nederst på Varsler-siden.

Administrer varsler i Google Chrome

Du kan velge å motta YouTube-varsler når du bruker Google Chrome-nettleseren. Hvis du slår dem på, mottar du varsler med oppdateringer fra kanalene du abonnerer på, via forgrunnsvinduer i nettleseren din.

1. Logg på YouTube.
  2. Gå til varslingsinnstillingene dine.
  3. Klikk på knappen ved siden av Chrome under «Skrivebordvarsler» for å slå varsler av eller på.

Hvis du ikke ser alternativet «Skrivebordvarsler», kan det hende at varslene dine er blokkert i Chrome-nettleseren. Følg veiledningen nedenfor for å oppheve blokkeringen av varslene.

1. Klikk på hengelåsikonet i Chrome-søkefeltet.
  2. Gå til «Varsler» under «Tillatelser»-delen.
  3. Klikk på rullegardinmenyen, og velg Tillat alltid på dette nettstedet.

Forskjellen mellom varsler og Abonnementer-feeden

I Abonnementer-feeden, som er tilgjengelig på både mobilenheter og datamaskiner, ser du alle nylig opplastede videoer fra abonnementene dine.

Varsler gir deg beskjed når det kommer nye videoer og oppdateringer fra abonnementene dine. Du kan motta varslene via e-post, pushvarslinger på mobilenheter eller meldinger i innboksen på datamaskiner. Når du abonnerer på en kanal, mottar du automatisk enkelte varsler med høydepunkter fra aktiviteten på kanalen.

Hvis du vil motta alle varsler fra en kanal du abonnerer på, trykker du på bjelleikonet . Da endres ikonet til en ringende bjelle , som angir at du har valgt å motta alle varsler.