Gestionar les notificacions de YouTube

Les notificacions de YouTube t'avisen de les novetats i dels vídeos nous dels teus canals preferits i altres continguts. T'enviarem notificacions dels canals a què t'has subscrit i també és possible que te n'enviem d'altres en funció dels teus interessos. Per canviar les notificacions o desactivar-les completament, segueix les instruccions que s'indiquen més avall.

Subscriu-te al canal YouTube Viewers per rebre les novetats, els consells i les notícies més recents.
Nota: la configuració de notificacions pot variar una mica en funció del dispositiu i no totes les pujades noves generaran notificacions per als espectadors.

Diferències entre les notificacions i el feed de subscripcions

Feed de subscripcions: disponible tant des del mòbil com des de l'ordinador, mostrarà els vídeos penjats recentment de les teves subscripcions.

Notificacions: et poden indicar quan hi ha vídeos nous, compartir actualitzacions de les teves subscripcions i informar sobre el contingut que et pot agradar. Enviarem correus electrònics, notificacions personalitzades al mòbil o notificacions a la safata d'entrada a l'ordinador o al dispositiu mòbil. Quan et subscriguis a un canal, rebràs notificacions personalitzades automàticament amb l'activitat destacada.

Les notificacions de la safata d'entrada s'ordenen per hora, amb les notificacions més recents a la part superior. Algunes notificacions es poden mostrar a sobre de les més recents a la secció "Important", que inclou les notificacions que creiem que poden ser més rellevants. Alguns exemples de notificacions importants són, entre d'altres, una resposta al teu comentari o el moment en què les persones comparteixen els teus vídeos.

Per rebre totes les notificacions d'un canal a què t'has subscrit, toca la campana de notificació . La icona canviarà a una campana sonant per indicar que has triat rebre totes les notificacions.

No rebràs notificacions d'un canal si té el públic definit com a creat per a nens. La campana de notificació també es definirà com a per indicar que no reps cap notificació. No pots canviar aquesta opció de configuració.

Significat de les campanes de notificació per a les subscripcions a canals

Notificacions personalitzades (predeterminat)
Cap notificació
Totes les notificacions

Si et subscrius a un vídeo o canal definit com a creat per a nens, la configuració de la campana s'establirà com a Cap notificació i es mostrarà ombrejada.

Abans de començar:

• Comprova la configuració de notificacions de l'aplicació YouTube i del dispositiu iOS.
  • Comprova que hagis iniciat la sessió al compte correcte.

Per canviar la configuració de l'aplicació YouTube:

1. A la part superior de la pantalla, toca la teva foto de perfil.
  2. Toca Configuració .
  3. Toca Notificacions.

Per canviar la configuració de notificacions d'iOS:

1. Obre l'aplicació Configuració d'iOS.
  2. Toca Notificacions.
  3. Cerca "YouTube".

Canviar la configuració de notificacions

Quan et subscriguis a un canal, rebràs notificacions sobre l'activitat destacada. A més, veuràs tots els vídeos nous al teu feed de subscripcions . Pots canviar la configuració d'aquestes notificacions perquè t'avisem cada vegada que un canal publiqui contingut nou o bé desactivar-les del tot.

Rebre notificacions d'un canal en subscriure-t'hi:

1. Ves a la pàgina del canal o a una pàgina de visualització.
  2. Si no t'hi has subscrit, toca SUBSCRIU-ME. Quan et subscriguis a un canal, rebràs notificacions personalitzades de manera automàtica.
  3. Toca la campana de notificació situada al costat del botó "Subscriu-me".
  4. Tria quines notificacions vols rebre: Totes , Personalitzades o Cap .
    • Totes : rebràs notificacions de totes les reproduccions en directe i pujades de llarga durada. A més, pot ser que rebis notificacions personalitzades de curts basades en les teves subscripcions i el teu historial de visualitzacions.
    • Personalitzades : rebràs notificacions de YouTube personalitzades d'alguns curts, pujades normals i reproduccions en directe. Les notificacions personalitzades són diferents segons l'usuari. YouTube utilitza diversos senyals per decidir quan enviar-te'n. Aquests senyals inclouen l'historial de visualitzacions, la freqüència amb què mires canals determinats, la popularitat d'alguns vídeos i la freqüència amb què obres les notificacions.
    • Cap : no rebràs cap notificació d'aquest canal.

Consultar les notificacions

Toca la campana de notificació  a la part superior de la pantalla per veure les notificacions dels canals a què t'has subscrit i altres continguts.

Gestionar la configuració de notificacions de tots els canals

1. Ves a la pestanya Subscripcions .
  2. A la part superior de la pàgina, toca Totes.

3. A la part superior de la pàgina, toca Gestiona.

4. Toca la campana de notificació  que hi ha al costat de cada canal per gestionar-ne les notificacions.

Seleccionar el tipus de notificacions que vols rebre

1. A la part superior de la pantalla, toca la teva foto de perfil .
  2. Toca Configuració .
  3. Toca Notificacions.
  4. Toca Activa i segueix les instruccions en pantalla.
  5. Comprova que les notificacions de YouTube estiguin activades a l'aplicació Configuració del dispositiu.
    • Ves a l'aplicació Configuració del dispositiu.
    • Toca Notificacions.
    • Desplaça't cap avall i toca YouTube.
    • Activa l'opció Permet les notificacions.
  6. A l'aplicació YouTube, tria les notificacions que vols rebre:
    • Resum programat: rep un resum diari de les notificacions.
    • Subscripcions: tria si vols rebre notificacions dels canals a què t'has subscrit.
    • Configuració del canal: gestiona la configuració de notificacions de cada canal a què t'has subscrit.
    • Vídeos recomanats: rep notificacions sobre recomanacions en funció del contingut que has mirat. Els vídeos no són de canals a què estàs subscrit.
    • Activitat al meu canal: rep notificacions dels comentaris i d'altres activitats que es facin al teu canal i als teus vídeos.
    • Activitat als meus comentaris: rep notificacions de les respostes als teus comentaris.
    • Mencions: rep notificacions quan altres persones mencionin el teu canal.
    • Contingut compartit: rep notificacions quan altres usuaris comparteixin el teu contingut als seus canals.
    • Novetats sobre productes: rep notificacions sobre anuncis i novetats de productes.
    • Mira-ho al televisor: rep suggeriments de vídeos que podria interessar-te veure al televisor.
    • Desactiva els sons i les vibracions: silencia les notificacions durant les hores que especifiquis.

Notificacions de contingut recomanat

És possible que de tant en tant rebis notificacions amb recomanacions de vídeos que et poden agradar, encara que no estiguis subscrit al canal. Per activar o desactivar aquestes notificacions, segueix les instruccions que s'indiquen a continuació.
  1. Toca la teva foto de perfil .
  2. Toca Configuració .
  3. Toca Notificacions.
  4. Activa o desactiva l'opció Vídeos recomanats.

Desactivar les notificacions del dispositiu

1. Obre l'aplicació Configuració del dispositiu.
  2. Toca Notificacions i després YouTube.
  3. Desactiva l'opció Permetre notificacions.

La icona es mostrarà en tots els canals de YouTube a què t'hagis subscrit per indicar que no rebràs cap notificació.

Notificacions del propietari del canal

Per canviar la configuració al nivell de cada vídeo per a les notificacions de vídeo als subscriptors:

1. Navega fins a YouTube Studio i després Contingut i després Vídeos.
  2. Selecciona el vídeo ocult i després Detalls i després MOSTRA'N MÉS.
  3. Desplaça't cap avall fins a Llicència.
  4. Selecciona o suprimeix l'opció Publica el vídeo al feed de subscripcions i envia una notificació als subscriptors per al vídeo en qüestió.

Gestionar les notificacions a l'aplicació mòbil Studio

1. Obre l'aplicació YouTube Studio .
  2. Toca la teva foto de perfil  .
  3. Toca Configuració i després Notificacions automàtiques
  4. Activa o desactiva les notificacions que vulguis: Analítiques, Comentaris, Assoliments, Polítiques i Guanys.