Äänikirjaston musiikin käyttäminen

YouTuben äänikirjastosta saat ilmaista musiikkia ja äänitehosteita videoihisi.

Voit ladata korkealaatuisia 320 kb/s:n ääniraitojamme ja äänitehosteitamme ja käyttää niitä ilman tekijänoikeusmaksuja.

1. Valitse Creator Studio > Luo > Äänikirjasto.
  2. Avaa sivun yläreunasta Ilmainen musiikki- tai Äänitehosteet-välilehti. Kappaleiden vieressä olevat palkit kertovat, kuinka suosittu kappale on.
  3. Kun olet löytänyt mieleisesi ääniraidan, klikkaa nuolta ladataksesi sen.
  4. Klikkaa tähteä ääniraidassa, jos haluat löytää sen helposti suosikeistasi.

Ilmaisen musiikin kaupallistaminen ja tekijätietojen ilmoittaminen

• Tekijätietojen ilmoittaminen videossa: Jos kappaleen vieressä on tekijän tiedot vaativa kuvake , muista ilmoittaa musiikin alkuperäisen esittäjän nimi videosi kuvauksessa. Lisätietoja tekijätietojen antamisesta on Creative Commons ‑sivustolla.
  • Videon kaupallistaminen: Maksuttomasta musiikista ei tehdä Content ID ‑sisällöntunnistusvaatimuksia, joten voit kaupallistaa videosi. Jos sinua pyydetään todistamaan oikeutesi musiikin kaupalliseen käyttöön, ilmoita kappaleen tarkka nimi ja että latasit sen YouTuben äänikirjastosta. Lue lisää asiakirjojen toimittamisesta oikeuksien todistamiseksi.

Huom. YouTube ei voi antaa tietoja oikeudellisesta vastuusta tai muista ongelmista, joita voi ilmetä alustan ulkopuolella. Voi olla järkevää ottaa yhteyttä asianajajaan, jos sinulla on kysymyksiä musiikin käytöstä.