Angi standardretningslinjer

Funksjonene som er beskrevet i denne artikkelen, er bare tilgjengelige for brukere av YouTube Studio-innholdsbehandlingen. Du finner informasjon om de generelle YouTube-retningslinjene her.

Standardretningslinjene trer i kraft når et gitt tilfelle ikke oppfyller vilkårene som er angitt i et sett med egendefinerte retningslinjer.

YouTube bruker for eksempel standardretningslinjene dine for opplasting på videoene du laster opp på kanalene dine. Content ID bruker samsvarsregelen du har angitt som standard, når det gjøres krav på videoer for et innholdselement som ikke har noen egendefinerte samsvarsregler.

Det går raskere å laste opp og gjøre krav på innhold hvis du har angitt standardretningslinjer. Du kan angi standard retningslinjer for både samsvar og opplasting.

Hvis du ikke velger noen standardretningslinjer for opplasting eller standard samsvarsregler, brukes de forhåndsdefinerte retningslinjene for inntektsgenerering i alle land.

Angi standardretningslinjer

1. Logg på Studio-innholdsbehandlingen.
  2. Velg Regler  på menyen til venstre.
  3. Finn retningslinjene du vil angi som standard.
    • Du kan se hvilke retningslinjer som er angitt som standard, ved å se etter etikettene Standard opplasting
      og Standard for samsvar , som vises ved siden av navnet på de aktuelle retningslinjene.
  4. I kolonnen til høyre klikker du på rullegardinmenyen Velg handling .
  5. Velg Angi som standard opplasting eller Angi som standard for samsvar.
    • De nye standardretningslinjene er nå merket med Standard opplasting  eller Standard for samsvar .