Oletussääntöjen asettaminen

Tässä artikkelissa kuvatut ominaisuudet koskevat vain YouTube Studio Content Managerin käyttäjiä. Yleisempää tietoa YouTuben käytännöistä on tässä ohjeartikkelissa.

Oletussääntöjä käytetään, kun jokin tilanne ei täytä omissa käytännöissä määriteltyjä ehtoja.

YouTube esimerkiksi käyttää oletusarvoista latauskäytäntöä videoihin, jotka lataat kanavillesi. Content ID puolestaan käyttää oletusarvoista osumakäytäntöä tehdessään vaatimuksia videoista sellaisen sisältökohteen perusteella, jolle ei ole omaa osumakäytäntöä.

Oletussääntöjen asettaminen nopeuttaa sisällön lataamista ja vaatimusten tekemistä. Voit valita itse oletusarvoisen käytännön sekä latauksille että osumille eli vastaavuuksille.

Jos et valitse oletusarvoista lataus- tai osumakäytäntöä, käytetään ennalta asetettua käytäntöä Kaupallista kaikissa maissa.

Oletuskäytännön valitseminen

1. Kirjaudu Studio Content Manageriin.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Käytännöt .
  3. Etsi käytäntö, jonka haluat valita oletuskäytännöksi.
    • Tämänhetkisten oletuskäytäntöjen nimien vieressä on Oletuslataus
       ja Oletusvastaavuus  ‑merkit.
  4. Klikkaa oikeasta sarakkeesta avattavaa Valitse toiminto ‑valikkoa.
  5. Valitse Aseta oletuslataukseksi tai Valitse oletusvastaavuudeksi.
    • Uusien oletuskäytäntöjen nimien vieressä näkyy nyt Oletuslataus  tai Oletusvastaavuus .