Angiv standardpolitikker

Funktioner, der er beskrevet i denne artikel, gælder kun for brugere af YouTube Studio CMS. Få flere oplysninger her.

Standardpolitikker anvendes, når en situation ikke opfylder de betingelser, der er angivet i en tilpasset politik.

YouTube anvender for eksempel din standardpolitik for upload på videoer, du uploader til dine kanaler. Content ID anvender din standardmatchpolitik, når der gøres krav på videoer for et aktiv, der ikke har en tilpasset matchpolitik.

Indstilling af standardpolitikker fremskynder processen med at uploade og gøre krav på indhold. Du kan angive standardpolitikker for både upload og matches.

Hvis du ikke vælger en standardpolitik for uploads eller matches, gælder den foruddefinerede politik Tjen penge i alle lande.

Angiv en standardpolitik

1. Log ind på Studio CMS.
  2. Vælg Politikker i menuen til venstre.
  3. Find den politik, du vil angive som en standardpolitik.
    • Du kan identificere de aktuelle standardpolitikker ved hjælp af etiketten Standardupload
      og etiketten Standardmatch ud for politiknavnene.
  4. Klik på rullemenuen Vælg handling i kolonnen til højre.
  5. Vælg Angiv som standardupload eller Angiv som standardmatch.
    • De nye standardpolitikker har nu etiketten Standardupload eller Standardmatch ud for politiknavnene.