Stel verstek beleide

Features described in this article only apply to users of YouTube Studio Content Manager. For info on general YouTube policies, learn more here.

Verstek beleide word toegepas wanneer 'n situasie nie aan die toestande voldoen wat in 'n gepasmaakte beleid gespesifiseer is nie.

YouTube pas byvoorbeeld jou verstek oplaaibeleid toe op video's wat jy na jou kanale oplaai. Content ID pas jou verstek passingbeleid toe wanneer dit video's eis vir 'n bate wat nie 'n gepasmaakte passingbeleid het nie.

Die stel van verstek beleide bespoedig die proses om inhoud op te laai en te eis. Jy kan beide verstek oplaai- en verstek passing-beleide stel.

As jy nie 'n verstek oplaai- of passingbeleid kies nie, word die voorafgedefinieerde beleid Monetiseer in alle lande toegepas.

Stel 'n verstek beleid

1. Meld aan by Studio Inhoudbestuurder.
  2. Kies Beleide  in die linkerkieslys.
  3. Kry die beleid wat jy as 'n verstek beleid wil stel.
    • Jy kan die huidige verstek beleide identifiseer volgens die Verstek oplaai-etiket
       en Verstek passing-etiket  langsaan die beleidname.
  4. Klik op die Kies handeling-aftreklys in die regterkolom.
  5. Kies Stel as verstek oplaai of Stel as verstek passing.
    • Die nuwe verstek beleide sal nou met Verstek oplaai  of Verstek passing  langsaan die beleidname geëtiketteer wees.