Opphavsrettsproblemer med direktesendinger

Systemet vårt skanner alle direktesendinger for å se etter tredjepartsinnhold. Dette kan for eksempel være opphavsrettsbeskyttet innhold i form av andre direktesendinger.

Hvis vi finner tredjepartsinnhold, kan det hende vi bytter ut direktesendingen din med et plassholderbilde. Du blir advart om å stoppe sendingen av tredjepartsinnholdet. Hvis du retter deg etter dette og løser de utestående problemene, får du fortsette med sendingen din.

Hvis innholdet fra tredjeparten ikke blir fjernet fra sendingen din, blir sendingen avsluttet eller midlertidig stoppet. Sendingen kan også bli avsluttet hvis du får en opphavsrettsadvarsel eller en advarsel om brudd på retningslinjene for brukere.

Gjenopprett tilgangen til å sende direkte

Hvis direktesendingen din stopper, kan du se etter advarsler på oversikten i YouTube Studio. Hvis du løser problemene som er oppført, kan tilgangen til direktesendinger gjenopprettes. Finn ut mer om hvordan du opphever begrensninger på direktesendinger.

Lisensiert bruk av tredjepartsinnhold i direktesendinger

Hvis du har lisensiert tredjepartsinnhold for bruk i direktesendingen din, kan du kontakte innholdseieren og be vedkommende om å legge til kanalen din på godkjenningslisten sin via Content ID.

Hvis kanalen din ikke legges til på vedkommendes godkjenningsliste, kan direktesendingen din bli avbrutt selv om du har lisensiert innholdet fra tredjeparten. Den kan også bli avbrutt selv om du begrenser sendingen til områder der du eier alle de nødvendige rettighetene til innholdet.

Content ID-krav mot arkiverte direktesendinger

Content ID-krav fremsettes først etter at direktesendingen er ferdig, hvis du bestemmer deg for å arkivere videoen. Finn ut mer om Content ID-krav.