Livestriimien tekijänoikeusongelmat

Kaikista livestriimeistä etsitään kolmannen osapuolen sisältöä, kuten tekijänoikeudella suojattua toista live-lähetystä.

Jos kolmannen osapuolen sisältöä havaitaan, livestriimi voidaan korvata paikkamerkkikuvalla. Sinua kehotetaan lopettamaan kolmannen osapuolen sisällön striimaaminen. Jos noudatat kehotusta ja korjaat ongelmat, striimi voi jatkua.

Jos striimissä havaitaan edelleen kolmannen osapuolen sisältöä, lähetys keskeytetään väliaikaisesti tai lopetetaan kokonaan. Striimisi voidaan myös lopettaa, jos saat varoituksen tekijänoikeuksien tai yhteisön sääntöjen rikkomisesta.

Livestriimien käyttöoikeuden palauttaminen

Jos livestriimi lopetetaan, tarkista varoitukset YouTube Studion hallintapaneelista. Jos korjaat luetellut ongelmat, voit jatkaa livestriimien käyttämistä. Lue lisää livestriimauksen rajoitusten ratkaisemisesta.

Luvallisen kolmannen osapuolen sisällön livestriimaaminen

Jos olet hankkinut kolmannen osapuolen sisällölle käyttöluvan striimausta varten, pyydä sisällön omistajaa lisäämään kanavasi sallittujen luetteloon Content ID ‑järjestelmässä.

Ilman sallimista livestriimisi saatetaan keskeyttää, vaikka sinulla olisi lupa kolmannen osapuolen sisältöön. Striimisi saatetaan keskeyttää myös silloin, jos rajoitat sen vain niille alueille, joilla omistat sisällön kaikki tarvittavat oikeudet.

Arkistoiduista livestriimeistä tehdyt Content ID ‑vaatimukset

Content ID ‑vaatimuksia tehdään vasta livestriimin päättymisen jälkeen, jos arkistoit videon. Lue lisää Content ID ‑vaatimuksista.