Problemes de drets d'autor en reproduccions en directe

Totes les reproduccions en directe s'analitzen per detectar-hi coincidències amb contingut de tercers, inclòs el contingut protegit per drets d'autor en forma d'una altra emissió en directe.

Si s'hi identifica contingut de tercers, és possible que la teva reproducció en directe se substitueixi per una imatge. Rebràs un advertiment en què se't demanarà que deixis de reproduir el contingut de tercers. Si fas cas d'aquest advertiment i resols els problemes, podràs continuar amb la reproducció.

Si el contingut de tercers es manté, la reproducció en directe s'interromprà temporalment o es cancel·larà. La reproducció també es pot cancel·lar si reps un toc d'atenció per infracció dels drets d'autor o de les directrius de la comunitat.

Restaurar l'accés a les reproduccions en directe

Si la reproducció en directe s'atura, comprova si has rebut algun toc d'atenció al tauler de YouTube Studio. Si resols els problemes que hi figuren, es podrà restaurar l'accés a la reproducció en directe. Obtén més informació sobre com pots resoldre les restriccions de reproduccions en directe.

Reproduir en directe contingut de tercers amb llicència

Si tens una llicència per utilitzar contingut de tercers a la reproducció, demana al propietari del contingut que afegeixi el teu canal a la llista de permesos a través de Content ID.

Si no ho fa, la reproducció en directe es pot interrompre encara que tinguis la llicència per utilitzar el contingut de tercers i encara que hagis restringit la reproducció als territoris on tens tots els drets necessaris del contingut.

Reclamacions de Content ID relatives a reproduccions en directe arxivades

Les reclamacions de Content ID només es fan un cop has finalitzat la reproducció en directe, si decideixes arxivar el vídeo. Obtén més informació sobre les reclamacions de Content ID.